Princeza Kate Middleton obožava nositi odijela i to je već dobro poznata stvar. Power suit kombinacije čine da se žena osjeća moćno i snažno, a u posljednjih nekoliko godina iznimno su popularni razni modeli odijela - od onih klasičnih, do onih više opuštenih za street style momente.

Savršeno krojena odijela često su element koji bez puno riječi ukazuje na samopouzdanje i eleganciju osobe koja ih nosi. I dok nije ograničen na određeni stil ili boju, važno je da power suit pristaje besprijekorno.

Primjer kako nositi savršeno odijelo ove jeseni i zime definitivno je princeza od Walesa. Ona je u ovu sezonu zakoračila u odijelu i nastavlja u tom tonu, a sada je pokazala i kako nositi festive adventsku boju na klasičan način.

Kate Middleton u ljubičastom odijelu
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Na jednom humanitarnom simpoziju u londonskom Muzeju dizajna, kojeg je ujedno i vodila, pojavila se u vibrantnom ljubičastom odijelu Emilije Wickstead. Sako na dvostruko kopčanje i hlače cigareta kroja savršeno su joj stajali, a kombinirala ih je s tamnoplavim Gianvito 105 salonkama koje smo na njoj već mnogo puta imali priliku vidjeti.

Kate Middleton u ljubičastom odijelu
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kate Middleton u ljubičastom odijelu
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz jednostavan nakit, nosila je i svoju prepoznatljivu frizuru s blagim loknama i minimalno šminke na licu. 

Inače, Kate obožava nositi dizajn novozelandske dizajnerice Emilije Wickstead te smo je tako već mnogo puta mogli vidjeti upravo u njezinom radu. Da princeza voli reciklirati outfite isto je poznata stvar, a i ovo je odijelo već nosila 2021. godine. Riječ je o modelu iz kolekcije za jesen/zimu 2021. te ga više nema u ponudi.

Emilia Wickstead AW 2021
CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

Emilijin dizajn primjer je klasičnih i elegantnih izdanja, a upravo ga zato Kate toliko i voli. 

A da su jarke boje obožavane ove hladne sezone pokazuju nam brojne modne kuće koje su u svojim kolekcijama predstavile komade koji su sve samo neutralni. Od hulahopki u gotovo pa kričavim bojama, obožavanja jarko crvene boje kao boje jeseni, kaputa, suknji, pulovera u raznim kombinacijama tonova.

Iako jesen najčešće volimo nude i neutralnu, zima nakon nje bit će sve samo ne takva.