Dovoljan je pogled na modna kretanja i trendove u mjesecima za nama kako bi zaključili da je traper nezaobilazni trend, te kako su se traperice u velikom stilu vratile na modnu scenu. Posebno je zanimljiv model koji se opisuje zanimljivim pojmom 'Horseshoe'. Jedan od brendova koji su trend traperica u obliku potkove i vinuli u modu je Citizens of Humanity, brend premium trapera iz Los Angelesa, a koji osvaja predanošću proizvodnji trapera najviše kvalitete.

Citizens of Humanity trendi traperice
Citizens of Humanity 

'Horseshoe' traperice su dobile ime po zakrivljenom obliku nogavica. Krojene su tako dana prvi pogled privlače opuštenim modnim stilom, a dolaze u zanimljivim nijansama boja koji ih čine modno svestranim. Ovaj super trendi model privlači činjenicom da je skulpturalniji od vrećastog modela traperica, jer se ova neobična silueta širi od boka a sužava oko gležnjeva, čime je i postignut stvarajući prepoznatljiv oblik.

Alaia trendi model traperica
Alaia 

Alaia trendi model traperica
Alaia 

Luksuzni modni brend Alaïa oduševio je upravo ovim modelom, a kako ga nositi pokazale su neke od slavnih fashionistica među kojima je Rosie Huntington-Whiteley pokazala kako se ovaj model u kombinaciji s crnom dolčevitom može nositi u quiet luxury stilu.

U trendu je horsheshoe model traperica
Profimedia Tina Kunakey

Odlično se nose uz visoku petu, špic modele čizama ali i trendi gležnjače, u casula ali i chic kombinacijama, što ovisi i o tome birate li model visokog ili nižeg struka.

Bez obzira privlači vas ovaj model ili ne, prema najavama bit će popularan i u godini pred nama, a za više inspiracije ponudu pretražite i kroz pojam barrel leg denim.