Torba koje je u mjesecima za nama privukla izuzetnu pažnju dolazi zaodjenuta u novu estetiku. Radi se o mnogima omiljenom modelu Uniqlo torbe koju je platforma The Lyst u godišnjem osvrtu za 2023. proglasila najpopularnijom torbom s niskom cijenom koštanja, a ova je torbe tu slavu zaslužila popularnošću stečenom na TikToku.
Bez obzira imate li već ovaj model toorbe na rame, vrijeme je za novu mini investiciju jer u prodaji je torba koja je rezultat suradnje brendova Uniqlo i Marimekko. Dolazi u tri nove boje, u crnoj, camel i bijeloj, s prepoznatljivim printom Marimekko kruga.

Uniqlo i Marimekko kolekcija
Uniqlo 

Marimekko je finska tekstilna tvrtka poznata po svojim živopisnim, geometrijskim printovima a do sada je surađivala s brendovima kao što su Adidas, Ikea, Banana Republic, Zalando... I zasigurno ste već negdje primjetili predimenzionirani točkasti ili cvjetni print karakteristčan za ovaj brend.

Uniqlo i Marimekko kolekcija
Uniqlo 

Za sve one koji još nisu otkrili ovaj model za istaknuti je kako jew torba izuzetno praktična I ima veliku zapreminu što možda i ne odaje na prvi pogled. Ova suradnja uključuje i suknje, dolčevite, jakne i čarape s uzorkom za žene i djecu, a sve će biti dostupno u siječnju 2024.