Kreativni direktor modne kuće Saint Laurent, Anthony Vaccarello, oduševio je brojne pratitelje objavom fotografije na osobnom Instagram profilu, fotografije na kojoj je glazbena legenda Diana Ross predstavljena kao novo zaštitno lice luksuzne modne kuće.

Na fotografiji Diana Ross nosi elegantnu crnu haljinu s otvorenim ramenima i detaljem oko vrata, a uz fotografiju je slijedio vrlo jednostavan opis, "Saint Laurent proljeće 24 Diana Ross", što je bilo dovoljno za brojne pozitivne komentare ali i osvrt na činjenicu kako ova 79-godišnja zvijezda ima dugu povijest odnosa s ovom modnom kućom, jer je bila bliska prijateljica sa samim osnivačem Yvesom Saint Laurentom, a svoju vjernost brendu potvrdila je brojnim YSL izdanjima na crvenim tepisima.


Komentari su, u svega nekoliko minuta od objave, preplavili internet, samo neka od slavnih imena koji su ostavili riječi podrške su Naomi Campbell, Marc Jacobs, Jasmine Tookes... i svaki je potvrdio koliko je Diana Ross zanimljiva, popularna i odličan odabir modne kuće. Podsjećamo, slavna Diana je privukla ogromnu pažnju i kada se nedavno pojavila na jednom od nastupa u Los Angelesu u sklopu turneje Renaissance slavne Beyonce, otpjevavši "Happy birthday Beyonce" tijekom koncerta.