Već i vrapci na grani znaju da su titulu najpopularnijih teninica 2023. godine odnijele adidas Sambe i nije upitno da će svoju popularnost nastaviti uživati i u ovoj.

Tome svjedoče novi modeli i dizajni koji neprestano dolaze na tržište, a interes im ne opada, kao i suradnje s velikim imenima koje ih čine još poželjnijima.

Čak i oni koji nisu vlasnici niti jednog para, sada bi mogli postati ako su vjerni ljubitelji nogometa i jednog od najboljih nogometaša današnjice, Lionela Messija.

Naime, njemački brend odlučio se na suradnju s argentinskom zvijezdom i najavio liniju tenisica Lionel Messi x adidas Samba. Bijela će biti dominantna boja tenisica s dodatkom klasičnih prugica u ljubičastoj boji. Na jeziku će se nalaziti Messijev zaštitni logo u kričavo žutoj boji.

Lionel Messi x adidas Samba
Twitter (@brandon1an) 

Lionel Messi x adidas Samba
Twitter (@brandon1an) 

Lionel Messi x adidas Samba
Twitter (@brandon1an) 

Inače, za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru 2022. godine, Argentina je nosila upravo ljubičasti, gostujući dres za za koji se tvrdilo da nosi poruku o ravnopravnosti spolova. Tako je ekipa tada po prvi put u povijesti nosila ljubičasti dres s grafikom Sunca koje se nalazi na argentinskoj nacionalnoj zastavi.

Lionel Messi za adidas
Instagram (@adidasfootball) 

Messi se adidas timu pridružio još 2006. godine dok je 2017. godine potpisao s njima doživotno partnerstvo, što bi značilo da u 2024. godini njihova suradnja slavi 18. rođendan. 

Ni adidas ni Messi nisu otkrili pojedinosti nove kolaboracije, ali svima je jasno da, ako se suradnja pokaže istinitom, njegovi fanovi neće oklijevati ni sekunde.