Trend trapera se nastavlja, a osim modela traperica, kombinezona, suknji, haljina i traper kaputa, u modnom je fokusu povratak raw ili sirovog trapera.

Raw denim ili traper pojam je koji se koristi za netretirani traper. Obično se ovaj tip traperica prepoznaju po tamnijoj i ujednačenoj boji i bez tragova posvjetljivanja, brušenja i primjene laserske tehnologije. Pojam se odnosi i na činjenicu da ovaj traper nije tretiran, što ga može činiti manje udobnim na prvi tren, ali traperice izrađene od ovog tipa trapera odlikuje odlična prilagodljivost tijelu, trendi tamna boja i mogućnosti kombiniranja s odjevnim koamdima.

Gucci SS24
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia Gucci SS24

Loewe SS24
- / Shutterstock Editorial / Profimedia Loewe SS24

Miu Miu SS24
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia Miu Miu SS24

Prema modnim lookovima predsatvljenim za proljeće 2024. za očekivati je da će upravo raw traperice dominirati street style lookovima u mjesecima pred nama, a kako ih nositi otkrivaju modne kuće.

Nosi se total look, od kombinezona do kombinacije hlača i jakne od istog tipa i boje trapera, do lookova u kojima se sirovi traper nosi u kombinaciji s pletenim komadima, majicama ležernijeg stila ali i proljetnim blejzerima.

Miu Miu SS24
firstVIEW / Shutterstock Editorial / Profimedia Miu Miu SS24

Gucci SS24
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia Gucci SS24

Kenzo SS24
xxx / Avalon / Profimedia Kenzo SS24

Gucci SS24
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia Gucci SS24

Schiaparelli SS24
Avalon / Avalon / Profimedia Schiaparelli SS24