Bella Hadid jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice, a osim što je više puta prozivana modelom godine, dobila je i titulu najljepše žene svijeta, kao i žene sa najsavršenijim licem.

Sa samo 27 godina, već se 29 puta pojavila na naslovnici časopisa Vogue, postala zaštitno lice modnih divova, okupila masu obožavatelja na društvenim mrežama, hodala modnim pistama najvećih imena, postavljala modne trendove i dobila titulu omiljene it djevojke.

Ipak, prošle je godine odjednom nestala iz javnog svijeta, a kako je i sama izjavila, liječila se od lajmske boleske. 'Vratit ću se kad budem spremna', bile su njezine riječi. Nakon mjeseci medijske izolacije, Bella je odlučila prirediti povratak u stilu.

Naime, stala je pred kameru Brycea Andersona, dala se u modne ruke Katie Grand, inspiraciju pronašla u Debbie Harry i spojem svega toga nastale su četiri naslovnice za časopis 'Perfect' proljeće/ljeto 2024.

'Poster Girl' Bella na prvoj naslovnici nosi transparent s natpisom 'Absolutely nothing. Nothing at all' ('Apsolutno ništa'), referirajući se na američku glazbenicu Debbie Harry koja je 1978. godine nastupila i nosila poster sa zida ulice, ali i na sam njezin outfit koji zaista nije bio sačinjen od ničega osim papira, gaća i zlatnih naušnica.

Bella Hadid za Perfect magazin
Bryce Anderson 

Na drugoj naslovnici nosi ružičastu majicu kratkih rukava i makeup koji vraća u Y2K modu, tanke obrve, smeđe usne i istaknutu crnu olovku na donjem kapku oka. Ponovno prevladava jednostavnost u svemu, od mode do beauty trenutka, a u prvom je planu Bellina prirodna ljepota. 

Bella Hadid za magazin Perfect
Bryce Anderson 

Nešto elegantnije izdanje predstavila je na trećoj naslovnici noseći crnu haljinicu, visoke metalik čizme i retro frizuru s razdjeljkom na stranu. Uz nju, na fotografiji je samo željezna stolica, a jednostavnost, ovoga puta u crno-bijelim nijansama, je ono što je i dalje prisutno. 

Bella Hadid za magazin Perfect
Bryce Anderson 

Na posljednjoj, četvrtoj naslovnici Bella je nosila običnu bijelu majicu kratkih rukava Corbina Shawa s natpisom 'Screaming in Perfect English' ('Derem se na savršenom engleskom') referirajući se na natpise iz britanskih tabloida. Od dodataka je ispred sebe držala samo crnu bajkersku kagicu.

Bella Hadid za magazin Perfect
Bryce Anderson 

Na digitalnoj naslovnici ponovno se vraća na umjetnost Corbina Shawa s natpisom na ružičastoj podlozi, točnije tkanini koju je Giles Deacon pretvorio u mini haljinu. Možemo zaključiti da je ovdje riječ o veoma arty fotografijama nastalima u studiju, jednostavnim, a opet efektnim prizorima s naglascima na jarke boje i Bellinu pojavu. 

Bella Hadid za magazin Perfect
Bryce Anderson 

Na svakoj od fotografija Bella nosi minimalno makeupa, a sama je sebi bila kreativna direktorica fotografija i projekta. 

Dobrodošla natrag!