Svjetska glazbena senzacija Dua Lipa posljednjih nekoliko mjeseci postala je nositeljica trendova. Iz dugogodišnje crne boje kose, prošle je godine postala 'cherry cola red' crvenokosa, što je išlo savršeno pod ruku s predstavljanjem nove glazbe i svjetskom turnejom.

Njezin modni stil odjednom je postao hvaljeniji nego ikada uz popularne modne komade koje je nosila savršeno stilizirano.

Kao šlag na tortu tu je i suradnja s Pumom koja je odlučila predstaviti nove modele Palermo tenisica, jednih od najuspješnijih u protekloj godini. Ona kao zaštitno lice dodatno ih je popularizirala, a odličan shooting pokazao je njezino snalaženje u ulozi modela.

Uz te korake Dua Lipa dobila je titulu 'it djevojke' pridruživši se dobro poznatom popisu kojeg čine Kendall Jenner, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski i ostala znana imena, stoga se sada pod povećalom prati svaki njezin korak.

A s velikim je otvorila 2024.

Naime, pjevačica je na Instagramu otkrila svoju najveću promjenu izgleda do sada - 'choppy' plavi bob.

Plavi bob Due Lipe
Instagram (@dualipa) 

S obzirom na nadolazeći film 'Argylle' u kojemu glumi lik LaGrange, Dua se u potpunosti posvetila ulozi, a iako je vjerojatno riječ o nošenju perike, sigurni smo da će ovo postati novi trend frizura na društvenim mrežama.

Plavi bob Due Lipe
Instagram (@dualipa) 

Voluminozni bob, neravnih krajeva, tamnog korijena, pramenova drugačijih dužina i razbarušeno stiliziran - stil frizure savršen za sve one koji ne vole brinuti o svakom detalju na svojoj kosi.

Plavi bob Due Lipe
Instagram (@dualipa) 

Plavi bob Due Lipe
Instagram (@dualipa) 

Pjevačica je nosila i upečatljiv plavi makeup na očima koji se smatra jednim od trendova za 2024. godinu, a koji se odlično slagao uz svijetle nijanse kose i njezine smeđe oči.