Bliži se godina dana od kada je kreativni Pharrell Williams preuzeo liniju muške mode francuske luksuzne kuće Louis Vuittonu, za koju je održao prvu reviju u lipnju 2023. Osim velikog broja uzvanika te svite celebrity imena koja su mu pružila snažnu podršku na samoj reviji, podršku mu pruža i veliko globalno tržište.

A jedan je komad iz prve kolekcije Pharrella Williamsa za LV, ovih dana posebno privukao posebnu pažnju, a ne radi se o odjevnom predmetu. Radi se o torbi ali s posebnom funkcijom - kožnoj torbi za sendvič (doslovno ime torbe je Sandwich Bag).

Prostrana, a opet kompaktna, u atraktivnoj LV boji s detaljima kao što je plavi preklopni remen i otisnuti detalji brenda, s istaknutom godinom osnutka ove modne kuće. Cijena za ovaj komad koji je ovaj je komad zapalio društvene mreže mnogima očito nije bila izazov.

Louis Vuitton Sandwich bag
Louis Vuitton 


U opisu proizvoda (koji je trenutno nedostupan jer je rasprodan), istaknuto je kako je Louis Vuitton torba za sendvič izrađena od mekane goveđe kože u potpuno istoj boji kao i vrećice slavne kuće. I ima isti natpis "Louis Vuitton" i "Maison Fondée En 1854" koji se nalazi na torbama. Unutra se nalazi džep s patentnim zatvaračem i dvostruki ravni džep za organiziranje stvari. Dimenzije torbe, za koju je potrebno izdvojiti 3000 eura, su 30 x 27 x 17 cm.

Louis Vuitton Sandwich bag
Louis Vuitton 

Louis Vuitton Sandwich bag
Louis Vuitton 

A je li ova torba vrećica stvarno ona u kojoj bi ponijeli ručak na posao ili odličan komad koji će se savršeno uklopiti u modne lookove, na vama je da odlučite.

Louis Vuitton Tjedan muške mode Pariz 2023
FashionPPS / Zuma Press / Profimedia Louis Vuitton Tjedan muške mode Pariz 2023

Ovo nije prvi put da je Louis Vuitton inspiraciju crpio iz svakodnevnih dodataka. U kolekciji proljeće/ljeto 2007. modna kuća je odala počast jeftinim kockastim plastičnim vrećicama za prijenos robe koje su omiljene u cijelom svijetu. U 2022., brend je također lansirao torbu za nošenje preko tijela koja podsjeća na kanticu za boju za bojanje zidova.