Sjećate li se Versaceove modne revije za proljeće/ljeto 2024. održane prošle jeseni u Milanu, revije na kojoj je uz druga celebrity imena zabljesnula slavna Claudia Schiffer?

Upravo je taj izlazak u glam stilu bio prvi izlazak na modnu pistu od 2017., kada je zajedno s Carlom Bruni, Naomi Campbell, Cindy Crawford i Helenom Christensen zatvorila Versaceovu reviju za proljeće/ljeto 2018.
U tom trenu njezino je pojavljivanje bilo u savršenom skladu s pričom u povratku prvih i istinskih supermodela, a osvrnula se i na ljubav prema metalik i pastelnim komadima iz Versaceove arhive, na mini suknje koje je rado nosila u kombinaciji s džemperima i visokim čizmama, referirajući se prije svega na Versace kolekciju za jesen/zimu 1994., reviju u kojoj su pistom dominirale Claudia, Nadja Auermann, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Christy Turlington...

Claudia je bila i ostala ime koje povezujemo uz Versace, pa veseli kako je upravo ona i zaštitno lice nove kampanje za proljeće 2024.

Claudia Schiffer kampanja Versace SS2024
Versace 

Claudia Schiffer kampanja Versace SS2024
Versace 

Claudia Schiffer kampanja Versace SS2024
Versace 


Mjesto u kampanji zasluženo su dobile i mlade Versace muze - Loli Bahia i Mona Tougaard, a kampanju potpisuje slavni fotograf Mert Alas.

Kampanja Versace SS2024
Versace 

Kampanja Versace SS2024
Versace 

Kolekcija privlači savršenom dozom Versace glama inspiriranog devedesetima, a našu pažnju posebno privlače novi modeli Medusa torbica.