Prije dvije godine, talijanska modna kuća Bottega Veneta predstavila je naušnice koje su doslovno poharale tržište. Riječ je, naravno, o Drop modelu koji je odjednom postao must have komad nakita.

Osim što su ih nosile it djevojke kao Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid ili Kendall Jenner te im tako dizale popularnost, zaista upravo ovakav tip naušnica ide na apsolutno svaku kombinaciju i čini prekrasan modni detalj od outfita za gošću na vjenčanju do odlaska na posao. Brend ih je predstavio u manjoj i većoj varijanti - tako ovoj većoj cijena iznosi 950 ili 900 eura dok manje verzije dolaze po cijeni od 580 do 620 eura (ovisno o tome jesu li zlatne ili srebrne).

Drop naušnice
Bottega Veneta 

Drop naušnice
Bottega Veneta 

Danas je je dostupno i mnogo varijacija na temu klasičnih Drop naušnica pa tako postoje stakleni modeli, viseći modeli, drveni modeli, modeli s dragim kamenjem, a nekima vrijednost ide i do 1300 eura.

Upravo je zato ovaj model inspirirao brojne high street brendove da ga uvrste u svoju ponudu u veoma dostupnijim, a i dalje lijepim verzijama koje jako dobro imitiraju original.

Sada je to učinio H&M koji nudi Drop naušnice pod nazivom Chunky Dome Earrings, a dolaze u zlatnoj i srebrnoj verziji po cijeni od 5,50 eura.

HM Drop naušnice
HM 

HM Drop naušnice
HM 

HM Drop naušnice
HM 

HM Drop naušnice
HM 

HM Drop naušnice
HM 

HM Drop naušnice
HM