Najpopularnija reality zvijezda današnjice davno je prerasla danu titulu, a otkako je ušla u poslovne vode, izgleda da joj ništa ne može stati na kraj.

Ponovno radi na svom beauty brendu SKKN BY KIM gdje izbacuje makeup proizvode, ali i home kolekcije. Posljednjih je godina zaplivala i filmskim vodama gdje je posljednje svijet oduševila njezina uloga u seriji 'American Horror Story' gdje je utjelovila PR stručnjakinju Siobhan Walsh, a i sam je redatelj Ryan Murphy izjavio da je uloga napravljena upravo za nju. Početkom godine, objavljena je vijest da će upravo ona biti izvršna producentica kao i glumica u nadolazećoj dokumentarnoj seriji o Elizabeth Taylor.

Čini se da Kim zaista čega se dotakne pretvori u zlato, ali to ipak najbolje čini sa svojim brendom odjeće Skims. Savršeni editorijali, reklame, marketing, sve radi kako treba i još i bolje s nevjerojatnom kreativnošću i inovativnošću, što god mislili o njoj.

Sada je još jednom pomaknula granice kada je objavila svoju prvu televizijsku reklamu koja je na ekranima debitirala ni više ni manje nego za vrijeme crvenog tepiha ovogodišnjih Oscara. Pametan potez, Kim. I skup.

Priča je smještena unutar laboratorija SKIMS u svemirskom brodu gdje je Kim Kardashian glavna inženjerka i znanstvenica koja, zajedno sa svojim klonovima neumorno radi kako bi osigurala da svaki aspekt SKIMS-a radi točno ono što treba.

Nova Skims reklama
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Budući da je ovo naša prva kampanja napravljena za televiziju, stvarno smo htjeli dovesti gledatelje u SKIMS svemir i stvoriti film o našoj priči o brendu i opsjednutosti razvojem proizvoda na duhovit, ali ekstravagantan način. Bilo je sjajno raditi s Frankom Lebonom na ovome - njegova jedinstvena kreativnost i talent za pripovijedanje stvarno su zablistali. Jako sam ponosna na ono što smo zajedno stvorili', rekla je Kim u priopćenje za javnost.

Naravno, vizuali su se pojavili i na Times Squareu jer Kim ništa ne radi polovično.