Street style ideje s ulica New Yorka nezamislive su bez nekoliko slavnih osoba koje svoj stil i sklonost ležernoj i nosivoj modi svakodnevno pokazuju. Jedna od njih je slavna Katie Holmes čiji stil možemo opisati kao ležeran i nosiv, kao primjer kako kombinirati high end i luksuzne modne komade.

Za nju je poznato da obožava nositi Adidas tenisice koje odlično kombinira u raznim kombinacijama, od traperica do prozračnih haljina. Zato nas je iznenadilo street style izdanje u kojem je za primjetiti kako je Katie omiljeni Samba model zamijenila potpuno drugačijom stilistikom, modelom tenisica PONY. Ovaj se model opisuje kao jedan od najvećih trendova tenisica 2024., ističe se naglašenim potplatom, chunky izgledom, a model koji je odabrala ima detalje u narančastoj i plavoj boji.

Katie Holmes nosi tenisice Pony
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


PONY tenisice savršen su primjer retro estetike, brend je pokrenut ranih sedamdesetih godina, da bi slavu dosegnule u osamdesetima, kada su prije svega bile namijenjene košarkašima. PONY je brzo postao jedan od najboljih svjetskih brendova obuće, pojavljujući se na profesionalnim sportašima u američkom i globalnom sportu. Model koji je glumica odabrala je PONY M-100 Low Vintage, predstvaljen još 1988., a dostupne su po cijeni od 120 dolara.

Katie Holmes nosi tenisice Pony
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Katie Holmes nosi tenisice Pony
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za istaknuti je da je tenisice nosila u kombinaciji s trapericama srednje plave boje, Miu Miu oversized kašmir džemperom i odličnim dugačkim kaputom, jer proljeće u New Yorku može iznenaditi i prohladnim vremenom. Radi se o Frankie Shop Gaia kaputu u boji devine dlake, dostupnom po cijeni od 495 dolara.

Brend PONY 2022. je proslavio prvih 50 godina postojanja, a evoluciju brenda opisuje riječima: " Ulice New Yorka možda su se promijenile, ali energija ostaje, vitalnija i glasnija nego ikad prije. To je isti puls koji pokreće evoluciju PONY-ja, preko terena, ulicama i u budućnost." U tome im je zasigurno pomogla i Katie Holmes koju, zahvaljujući njenoj street style ležernosti, modno obožavaju mnogi.