Slavna Katie Holmes neodoljivo privlači pažnju street style modnim outfitima a posebno oduševljava kako kombinira model tenisica koji se u zadnje vrijeme nametnuo kao jedan od najpoželjnijih. Naravno, govorimo o Adidas modelu Samba tenisica koje se u modnim sezonama 2023. odlično nose u raznim izdanjima, što najbolje potvrđuju brojne it djevojke poput Kendall Jenner, Rihanne, Emily Ratajkowski i Belle Hadid.
Lansirane davne 1950., do danas su jedan od najvećih Adidasovih bestselera svih vremena zahvaljujući svojoj pristupačnosti, povijesti i izgledu.

Katie Holmes nosi Samba tenisice
Profimedia 

Katie Holmes nosi Samba tenisice
Profimedia 

U razmaku od svega nekoliko dana Katie Holmes je svoje omiljene Samba tenisice nosila u kombinaciji s trapericama i laganom plavom košuljom te haljinom u boho stilu omiljenog francuskog brenda Sézane.

Katie Holmes nosi Samba tenisice
Profimedia 

Taj model tenisica prvo su nosili sportaši, da bi ih 1970-ih popularizirali nogometni navijači. Dva desetljeća kasnije, braća Gallagher iz britanskog benda Oasis vratila su Sambe na velika vrata (kao i model Gazelle). Budući da nam je teško odoljeti trendovima iz 90-ih, ne čudi njihova današnja popularnost.

A ovako ih nose fashionistice:

Bella Hadid u Adidas Samba tenisicama
Profimedia 

Kendall Jenner u Adidas Samba tenisicama
Profimedia