U svega nekoliko dana svi govore o Taylor Russell. I to ne zbog njezinih filmskih uloga već prije svega zbog činjenice da se šuškanja o vezi sa zvijezdom Harryjem Stylesom pokazuju točnim, te zbog još jednog važnog razloga – u svega nekoliko dana glumica je pokazala odličan smisao za modu i modne trendove.

Podrijetlom iz Vancouvera, 29-godišnja glumica u filmskom životopisu ima upisane ulogu uz Timothéeja Chalameta u kanibalskom filmu Bones and All, ali i vrhunsku ulogu u Netflixovoj seriji Lost In Space. Ona glumi i u nadolazećim naslovima: Mother Couch, i to uz Ewana McGregora, te Hope, s Aliciom Vikander. Prema medijskim praćenjima, ona je u vezi s Harryjem Stylesom od ljeta 2023. kada je viđena na njegovom koncertu u Beču, pa u Londonu kako izlaze iz muzeja držeći se za ruke, a dio odmora su proveli u Barceloni u istom hotelu. Pretpostavlja se da su se zbližili prošle godine na Venecijanskom filmskom festivalu, gdje je Styles promovirao svoj film Don't Worry Darling, a već na prvi pogled je jasno kako dijele ljubavi prema modi. Navodno Harry Styles voli što je Taylor ambasador brenda Loewe, a znamo koliko je njem moda važna i to ne samo za nastupe već i kao biznis u koji i sam investira.

Taylor Russell
Loewe via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ovih dana su zapalili medije zajedničkim fotografijama uhvaćenim pred stepenicama zgrade njihovih prijatelja u Brooklynu, na kojima su izgledali su kao da su spremni za photoshooting, svatko u svojim dizajnerskim komadima, ali veoma casual.

Taylor Russell
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Taylor Russell
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Taylor Russell
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Svega nekoliko dana kasnije glumica je uhvaćena na izlasku s iste adrese, ali ovaj put sama, u savršenom proljetnom outfitu: traperice, oversized košulja u žutoj yellow mellow boji sezone, vintage šilterica US Opena, kožni baloner u ugodnoj zelenoj nijansi, lakirane čizme naglašenog špica, velika trendi Loewe torba, sunčane naočale... odličan primjer fashion street stylea.

Taylor Russell
WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

A detalj koji nije prošao nezapaženo je i veliki prsten naloik zaručničkom na lijevoj ruci. Govore li detalji više od riječi?