Obožavamo vidjeti stylish mlade zvjezdane parove, a oni će definitivno postati taj it par. Naravno, ako potraju.

Pjevač Harry Styles i glumica Taylor Russel mnogima su i dalje nepoznanica, pogotovo onima koji pretjerano ne prate svijet slavnih, ali kako pišu mediji, njihova je priča krenula još u lipnju 2023. godine. Tada su ih prvi put fotografirali zajedno nakon čega je ona otišla s njime na njegovu turneju. Javno nisu ništa priznali, ali fotografije su govorile tisuću riječi.

Govore i dalje. Više se ni ne trude sakriti, zbog čega sada uživamo u njihovom odličnom power couple street styleu. Na stepenicama zgrade njihovih prijatelja u Brooklynu, Harry i Taylor izgledali su kao da su spremni za photoshooting, svatko u svojim dizajnerskim komadima, ali veoma casual.

Harry Styles i Taylor Russell
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je Harry nosio trenutno jako popularnu The Row Margaux crnu torbu iz koje su virile Gucci mokasinke, a iz modne kuće sestara Olsen došao je i njegov smeđi kardigan iznad obične bijele majice, ali i još jedna torba, ovoga puta The Row Slouchy Banana Two.

Harry Styles i Taylor Russell
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nije propustio ni najpopularnije tenisice 2023. godine - bijele Adidas Sambe.

Njegova izabranica, glumica Taylor Russel najpoznatija po pojavljivanju u filmu 'Bones and All' s Timothéejem Chalametom, pratila je Harryjev izričaj s The Row kožnim mokasinkama, iako je glavnu riječ u njezinom outfitu igrao mornarsko plavi baloner ispod kojeg su virile wide leg traperice.

Nije izostavila ni velik trend stiliziranja šilterice i naočala, a od torbi je u rukama nosila dva Loewe modela - Flamenco Clutch i Puzzle Fold.

Harry Styles i Taylor Russell
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Znamo već da Harry Styles voli balansirati između luksuza i sportskog uz iznimno efektne lookove kada je na pozornici, a čini se da se s time jako dobro uklopio Taylorin tipični street style uz predimenzionirane jakne, dizajnerske naočale i svježe komade s modne piste.