Svim velikim ljubiteljima traperica teško je zamisliti okretanje leđa svojim pouzdanim i vječnim komadima trapera. No koliko god ih voljeli, nošenje samo traperica može postati pomalo monotono, a s proljećem u zraku, modno gledano, trebamo nešto novo.

Od trendova iz 2024. do klasičnih komada, pokazalo se da postoji mnogo toga za odabir u novim kolekcijama naših omiljenih high street brendova. Najlakša zamjena za traperice nedvojbeno su hlače, bile one krojene, lanene ili širokih nogavica. Ali tu su i suknje, a ove godine fokus je na ekstremima poput dugih uskih suknji i mikro ili mini verzija (hvala, Miu Miu). U nastavku smo izdvojili pet modnih komada kojima možete zamijeniti traperice za proljeće 2024. godine.

Poslovne hlače

Najlakša zamjena za traperice su dobro krojene poslovne hlače. Ovi suptilno nabrani detalji na gornjem dijelu elegantna su alternativa traperu, ali zahvaljujući modernim stilskim trikovima, mogu se nositi i ležerno i formalno, što ih čini potencijalno još svestranijim od naših dragih traperica.

Duga uska suknja

Ovaj elegantni komad često se nosi tijekom zime i jeseni, no kako dokazuje Sylvie, dugu usku suknju lako možete stilizirati za proljeće. Za ležerne prilike uparite je s jednostavnom majicom i balerinkama, a za nešto formalnije stilizirajte je uz košulju i cipele na špic.

Lanene hlače

Kako nam se približavaju topliji dani, lanene hlače postaju sve atraktivniji izbor. Lagane, jednostavne i iznimno svestrane, ove prozračne hlače savršen su ljetni kontrast jednobojnim trapericama.

Mini plisirana suknja

Na suprotnom kraju modnog spektra nalazi se još jedan od popularnijih stilova suknje ove sezone - plisirana mini verzija. Inspirirana poznatom Miu Miu suknjom, ova suknja daleko je od vaše stare školske uniforme. Za moderan izgled kombinirajte je s balerinkama ili cipelama s remenčićima kao što to čini Aimee Song.

Tajice

Kao što smo već pisali, tajice su se vratile u modu, ali ne na način na koji su bile 2010-ih. Ove sezone tajice su osnovni komad kojim možete kreirati sofisticirane lookove uz predimenzionirane košulje, blejzere i elegantne ravne cipele.

 Izvor:Elle.rs