Otkako smo prošle godine bili okruženi mikro suknjama inspirirane Miu Miu modelima, mnogo se toga promijenilo. Njih smo spremili u ormare, a pojavili su se novi trendovi. Zamjena mikro modela otišla je u drugu krajnost, i to maxi opuštene modele, koji će, čini se, biti pravi trend za nadolazeće ljeto.

Možemo ga nazvati trendom sedamdesetih, a riječ je o širokim, lepršavim, praktičnim i prozračnim maxi suknjama koje možemo nazvati i bezvremenskim klasikom. Ipak, veći klasik od prozračne maxi suknje je bijela prozračna maxi suknja koja će definitivno osvojiti naše ormare u nadolazećim vrućim tjednima.

Brojne it djevojke već su je iznosile pa smo je tako mogle vidjeti na Katie Holmes ili Taylor Swift, a obje su je kombinirale na ležerna, dnevna izdanja.

Bijela maxi suknja
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bijela maxi suknja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pokazale su nam i da je zaista riječ o svestranom modnom komadu jer ju je Katie kombinirala sa širokim puloverom i mokasinkama, a Taylor s kropiranim topom i ravnim sandalama.

Dakle, zaključujemo da s bijelom maxi suknjim nema greške i da je to investicija u komad koji će poslužiti kako za odlazak na posao, kako za piće s prijateljima. Također, nije određena samo za proljeće i ljeto - njezin ostanak među nama sigurno će se nastaviti i u jesen. Pogledajte u nastavku inspiraciju za njezino kombiniranje s raznim modnim komadima.

Prsluk 

Šilterica + tenisice 

Blazer  

Prugasta majica + mokasinke 

Balerinke

Običan top 

Kardigan 

Vibrantne cipele