Već nekoliko dana Kylie Jenner uživa na odmoru na svojim omiljenim otocima Turks and Caicos koje često posjećuje u ovo doba godine. Od tamo dijeli svoja već ljetna modna izdanja kojima nam nagovješta neku novu jednostavnu, quiet luxury sebe uz minimalno makeupa i clean look izgledom.

U posljednje je vrijeme jedan od naglasaka na njezinoj novoj figuri što ujedno pokazuje i u svojoj kolekciji badića koje je odabrala za ovu sezonu. Među njima, jedan se posebno istaknuo, a to je onaj crne boje sa srebrnim kamenčićima, veoma jednostavnog dizajna, a opet itekako upečaljivog.

Kylie Jenner u Chanel bikiniju
Instagram (@kyliejenner) 

Kylie Jenner u Chanel bikiniju
Instagram (@kyliejenner) 

Riječ je o vintage Chanelovom kupaćem kostimu iz kolekcije proljeće/ljeto 1995. koji je nabavila na Tab Vintageu gdje se mogu pronaći vintage dizajnerski komadi. Na modnoj reviji kao i na snimanju kampanje, tada ga je nosila Claudia Schiffer.

Chanel SS95
Instagram (@tabvintage) 

Znamo da je vintage sve više traženo i da se vraćaju devedesete pa tako ni Kylie nije ovo prvi put da nosi neki komad iz točno te Chanelove kolekcije. Prije nešto manje od godinu dana s iste je modne piste tadašnjeg glavnog dizajnera Chanela, Karla Lagerfelda, 'ukrala' još jedan badić, i to onaj s neonsko zelenim gaćama i plavo-ružičastim grudnjakom koji je tada nosila Helena Christensen.

Chanel SS95
Instagram (@tabvintage) 

Supermodeli su ih kombinirali s mnogo kičastih dodataka, dok je Kylie to sada svela na nešto jednostavniju varijantu. Ipak sada živi svoju quiet luxury eru.