Popularna talijanska marka očaravajućeg nakita DoDo, koja ljubitelje modnih detalja nadahnjuje već 30 godina, ponajprije prepoznatljivim šik komadima i ljupkim privjescima, slavi rođendan. Zagrebačka proslava održat će se u poznatoj draguljarni Malalan, koja je ekskluzivni zastupnik ovog nakita za Hrvatsku, a rođendansko slavlje, uz slatke zalogaje i poklone iznenađenja, trajat će danima - od 22. do 27. travnja.

DoDo nakit Malalan
Draguljarnica Malalan 

Prepoznatljive linije nakita i karakteristično ljupki privjesci odražavaju vrijednosti marke DoDo, grade zajednice i ovjekovječuju posebne trenutke. Razigrani privjesci za ogrlice ili narukvice izrađeni su od odgovorno nabavljenih sirovina, naročito srebra i zlata, a njihovi motivi obuhvaćaju sve, od slova, životinja i nebeskih znakova do simbola ljubavi.

DoDo nakit Malalan
Draguljarnica Malalan 


Šik nakit milanske draguljarske kuće dizajniran je s ciljem da ga se sastavlja, kombinira i prilagođava, čime uzdiže svakodnevni izgled svake suvremene žene. Potiče raznolikost i samoizražavanje, budući da vjeruje da je autentičnost ono što čini najljepši dragulj u nama samima.

DoDo nakit Malalan
Draguljarnica Malalan 

Animal and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar i Nodo najprepoznatljivije kolekcijama nakita DoDo. Ideja o tome kako ovjekovječiti poruku u gramu zlata očarala je mnoge mlade ljubitelje nakita koji jednostavno obožavaju očaravajuće komade, daruju ih, prikupljaju i njima stvaraju svoje unikatne priče. Taj čarobni nakit i sve nove kolekcije sve su modularnije, možete ih sastavljati, kombinirati ili darom poslati poruku koja će ostati za zauvijek.