U tijeku je premijera filma 'Challengers' što znači i premijera modnih Zendayinih izdanja. Već svi dobro znamo da glumica vjerno provodi praksu tematskog odijevanja u kojoj svaki film savršeno predstavi uz pomoć modnih kombinacija, uvijek uz pomoć svog stilista Lawa Roacha.

Budući da njezin novi film nosi tenisku tematiku, Tenniscore je ono što trenutno vlada njezinom garderobom, a sa sobom je donio i cijeli val trenda na društvenim mrežama obožavanja nošenja sportske estetike.

U posljednjem pojavljivanju povodom gostovanja na 'Jimmy Kimmel Live!' showu u Los Angelesu, Zendaya je napravila blagi zaokret i svom teniskom štihu dodala još jedan trend, Corpcore koji je ove sezone, također, uzeo maha.

Zendaya nosi blazer kao haljinu
Shabba / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njezin stilist ovoga je puta zavirio u arhivu modne kuće Ralph Lauren i odabrao komad iz kolekcije proljeće/ljeto 1992., točnije strukirani sivi blazer na dvostruko kopčanje koji je Zendaya nosila kao haljinu. Znamo da trenutno vlada i No-Pants trend i da hlače, izgleda, možemo bez problema ostaviti kod kuće, a prigrlila ga je i Zendaya.

Zendaya nosi blazer kao haljinu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bijela košulja, kravata i rupčić koji je virio iz džepa naglasak su stavili na trendi uredski štih koji je upotpunila bijelim stiletto cipelama i, njezinim klasičnim, Bulgari nakitom. 

Znamo da se blazeri obožavaju, kao i siva boja općenito, a mi vam donosimo nekoliko modela uz koje se možete odjenuti kao Zendaya.

Zara blazer
Zara 

Zara blazer
Zara 

Zara blazer
Zara 

Mango blazer
Mango 

Zara cipele
Zara 

Zara cipele
Zara 

Mango cipele
Mango 

Zara bijela košulja
Zara 

Zara bijela košulja
Zara 

Zara bijela košulja
Zara