Algoritmi društvenih mreža posebno su zanimljiv format koji nam često, i bez da smo tražili, posluži razno razne zanimljivosti. Jedna od takvih zanimljivosti snažno je iskočila zadnjih dana te se vinula u viralni trend, a radi se o cipelama, mokasinkama 1906L, sportskog brenda New Balance. Model je to za koji već na prvi pogled ne znate što biste rekli, hibrid tenisice, mokasinke, brodarice, udobne cipele za starije ljude, predstavnik tzv. ugly shoes, model koji je prvi put predstavljen zimus u sklopu Tjedna mode u Parizu i to u zelenoj nijansi.

Junya Watanabe Man x New Balance mokasinke
Instagram (@nebalancesociety) 


Mokasinka je rezultat suradnje Junya Watanabe Man x New Balance, a dva nova, sivo/srebrni te plavo/smeđi model 1906L su inovativna kombinacija koja vas ne može ostaviti ravnodušnima. Spoj kože i mrežaste teksture te detalja koji im pružaju udobnost i otpornost, začinjen je mini brendovskim identitetom, ali i estetikom za koju niste sigurni je li odbojno ružna ili lijepo ružna, ona koju bi uskladili s vašim osobnim modnim stilom.

Junya Watanabe Man x New Balance mokasinke
Instagram (@nebalancesociety) 

Za sada nije poznat datum dolaska u prodaju (ali dolaze ove godine), kao ni cijena, ali je za istaknuti kako je odrađena odlična promocija zahvaljujući komentarima na društvenim mrežama i medijima. Jedno od pitanja vezanih uz ovu temu, a koje je bilo nemoguće zaobići - Jeste li dovoljno hrabri za nositi ove cipele?, postavljamo ga samima sebi te svima vama, dok iščekujemo stvarnu reakciju tržišta.