Optika MIBO, s dugogodišnjim stručnim iskustvom i šest drugih poslovnica diljem Hrvatske, otvorila je vrata svoje nove optike na adresi Trg Ivana Meštrovića 1a u Zapruđu. U prostranoj i dizajnerski uređenoj Optici MIBO Zapruđe očekuje vas široki asortiman svjetski poznatih i boutique brendova naočala, kao i stručni tim optičara koji će se pobrinuti za vaš vid.

Upravo je zato nova Optika MIBO u Zapruđu izabrana kao prostor u kojem su krajem ožujka predstavljeni aktualni noviteti kolekcija brendova Cutler & Gross i MYKITA. Brojni su se vjerni kupci i prijatelji Optike MIBO okupili kako bi u opuštenoj atmosferi među prvima isprobali što ovi ekskluzivni proizvođači i dizajneri dioptrijskih i sunčanih naočala nude u novoj sezoni.

Optika Mibo
promo 

Optika Mibo
promo 

Cutler & Gross tako donosi naočale jedinstvenog karaktera s provjerenim talijanskim potpisom. Profinjena ručna izrada svakog okvira, kao i limitirani broj modela u svakoj kolekciji, garancija su stila i kvalitete naočala za 21. stoljeće. Kupci Cutler & Grossa oduvijek su bili individualci koji cijene predanost kvaliteti i dobrom dizajnu, pritom uvijek tražeći nešto što će ih izdvajati od drugih.

Optika Mibo
promo 

Berlinska MYKITA na tržište donosi inovativni spoj stila, kvalitete i inovacije u dizajnu. Njihove su naočale inspirirane japanskom tehnikom origami i izrađene od nehrđajućeg čelika u jednom komadu, bez vijaka i zglobova. Elegantne i praktične, MYKITA naočale pristaju strastvenim i kreativnim pojedincima koji prate trendove.

Optika Mibo
promo 

Optika Mibo
promo 

Tijekom druženja u Optici MIBO Zapruđe, kupci koji se već godinama vraćaju na MIBO lokacije u potrazi za novim naočalama, mogli su doznati sve o detaljima izrade Cutler & Gross i MYKITA naočala i izabrati savršene dodatke svome stilu koji zadovoljavaju i potrebe njihova vida. Želite li i vi isprobati brojne Cutler & Gross, MYKITA ili druge modele dioptrijskih i sunčanih naočala, možete to učiniti u Optici MIBO Zapruđe od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati ili subotom od 8 do 13 sati.