Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree. Ovo događanje privuklo je brojne ljubitelje estetike, a među okupljenima su bili Anja Alavanja Viljevac, Antonija Šola, Nikolina Pišek, Frano Ridjan, Maša Zibar, Sonja Švajhler, Ivana Blažoti, Dorin Zelenika, Click4Chic, Hungry Mile, Internetmater i ostali.

Ljubitelji odvažnog stila sigurno će ponovno doći na svoje novim kolekcijama koje krase neobični dioptrijski okviri poput sada već prepoznatljivih kocka-krug modela i jarke te šarene boje u metalnoj ili acetatnoj varijanti.

DSC_6615.jpg
Livision optika 

Predstavljene kolekcije dioptrijskih naočala, u zastupništvu su Livision optike, koja se u posljednjih dvanaest godina profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

U Optici koriste suvremeni uređaj ”Visioffice” te dioptrijske naočale izrađuju u vlastitoj radionici na “Essilor” strojevima. Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe, s višegodišnjim iskustvom rada u struci. U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid.

Von_Bogen_web_1.jpg
Livision optika 

Livision optika
Livision optika 

V_design_kockica_2.jpg
Livision optika 

Livision optika
Livision optika 

Roger_kockica_2.jpg
Livision optika 

Tree_kockica_2.jpg
Livision optika 

Livision optika
Livision optika 

Maad_kockica_2.jpg
Livision optika 

bc. Livio Svržnjak optometrist i vlasnik Livision optike izjavio je: „Mi se doista ponosimo što u ponudi imamo okvire izvan svih okvira. Jer danas naočale više nisu znak poodmakle dobi, već pravi modni izričaj. Uostalom, zašto bismo imali samo jedan model kada je raznolikost modela tolika da se teško možemo odlučiti koje bismo nosili.“

NAJTRAŽENIJI MODELI NAOČALA OVE SEZONE

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i drugačiji, otkačeni i manje konvencionalni modeli i brendovi koji se ističu dizajnom i kvalitetom izrade. Tako su okupljeni mogli pogledati kolekciju nizozemskog brenda ROGER čija je filozofija - dizajniran za one koji su umorni od dosadnih naočala. O razigranom i pomalo šašavom dizajnu najbolje svjedoče omiljene kolekcije Cartoon, New Cartoon, Anime i Outline.

Livision optika
Livision optika 

vonBogen odlikuje vrhunski dizajn – njemački standard. vonBogenova godišnja ponuda proteže se na šest kolekcija s više od 200 različitih modela okvira od ekskluzivnih do klasičnih pa sve do mladenačkog i pomalo drskog dizajna. U novoj kolekciji umjetnost i dizajn se spajaju u jedinstvene acetatne okvire. U središtu su snažne, žive boje i ekspresivni oblici.

Livision optika
Livision optika 

V-design (Variation Design) – francuski brend koji novom kolekcijom ponovno potvrđuje averziju prema monotonom pa je upravo zato kolekcija za nadolazeću sezonu puna boja, neobičnih materijala i detalja kao što su krila leptira.

Livision optika
Livision optika 

Mad in Italy – inspiriran je tračkom ludila i opuštenosti koje karakterizira Talijane. Vrhunska kvaliteta, prepoznatljiva talijanska estetika te suptilna doza ekstravagancije – sve što trebaju jedne naočale.

Tree – dizajnerske naočale ručno izrađene u Italiji i Japanu. Kreiranje proizvoda za njih znači brinuti se o svakom koraku njegovog razvoja. Od ideje, dizajna, do proizvodnje...

Livision optika
Livision optika 

Nije važno radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ekrana, ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i dio outfita, naš modni izričaj. Zato kad govorimo o naočalama, ne možemo se ne dotaknuti i zaštite očiju od štetnih izvora svjetlosti. Uz leće Transitions, dani žmirkanja i glavobolja daleka su prošlost. Riječ je o lećama koje se mogu jednostavno ugraditi u sve okvire, a koje štite zdravlje očiju od štetne svjetlosti. Leće Transitions Light Intelligent pružaju stalnu zaštitu zahvaljujući stopostotnoj zaštiti od UV zraka te pomažu u filtriranju plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju elektronički uređaji i sunce.

Livision optika
Livision optika 

Internet Mater_Margarita Tomić.jpg
Livision optika Internet Mater_Margarita Tomić

Ivana Blažoti.jpg
Livision optika Ivana Blažoti

Hungry Mile i Click4Chic.jpg
Livision optika Hungry Mile i Click4Chic

Dorin Zelenika.jpg
Livision optika Dorin Zelenika

Anita Šimunović i Mihaela Vargašević.jpg
Livision optika Anita Šimunović i Mihaela Vargašević

Antonija Šola_VB.jpg
Livision optika Antonija Šola

Anja Alavanja Viljevac.jpg
Livision optika Anja Alavanja Viljevac

Frano Ridjan.jpg
Livision optika Frano Ridjan

Maša Zibar.jpg
Livision optika Maša Zibar

Ormarija i Lia Stazia.jpg
Livision optika Ormarija i Lia Stazia

Natali Rade_Mama Drama.jpg
Livision optika Natali Rade_Mama Drama

Marija Nikšić_Ormarija.jpg
Livision optika Marija Nikšić_Ormarija

Sonja Švajhler.jpg
Livision optika Sonja Švajhler

Sve dodatne informacije vezano uz okvire i pregled vida potražite u poslovnicama LIVISION OPTIKE koja se nalazi se na tri adrese u užem i širem centru Zagreba, a to su: Savska cesta 58, Medveščak 25 i Avenija Dubrovnik 13.

Aktualne ponude pregledajte na internetskoj stranici optike https://www.livision-optika.com/ ili putem društvenih mreža: https://www.instagram.com/livisionoptika/