Uz sve obaveze s kojima se svakodnevno susrećemo, često si želimo što više pojednostaviti modni aspekt života kako bismo uz minimalno vremena i dalje izgledali maksimalno dobro.

A kako uvijek izgledati dobro uz ne toliko truda? Naravno, uz klasične i jednostavne modne komade koji su uvijek dio naših ormara. Minimalizam je ionako jedna od najpoželjnijih estetika današnjice, a upravo se takvi jednostavni komadi uglavnom temelje na bezvremenskim elementima garderobe koji, kada se stiliziraju na pravi način, izgledaju uglađeno i elegantno - a to je upravo ono što želimo.

Iako obožavamo modne trendove i sve novitete koje nam oni nose, nekada težimo klasici koju možemo nositi bez obzira na promjene koje iz sezone u sezonu nosi modni svijet. Često nas na razmišljanje potaknu i prepuni ormari natrpani komadima kupljenih u mahu trenda koji nakon nekoliko mjeseci prestane i zamijeni ga neki drugi. Znamo i koliko je trenutno popularna '333 metoda' koja se zalaže za slaganje modne kapsule uz pomoć tri gornja dijela, tri donja i tri pari cipela uz pomoću kojih morate kreirati što više odjevnih kombinacija. 

Upravo zato donosimo nekoliko klasičnih i jednostavnih modnih izdanja koja ćemo nositi u 2024., ali i dalje. 

Top bez naramenica + midi suknja + mokasinke 

Jednostavna modna izdanja
Instagram (@brittanybathgate) 

Bijela košulja + baggy traperice + balerinke 

Jednostavna modna izdanja
Instagram (@alexisforeman) 

Kardigan + blazer + bijele traperice 

Jednostavna modna izdanja
Instagram (@modedamour) 

Prsluk + t-shirt + bijele hlače

Jednostavna modna izdanja
Instagram (@samanthaaelise) 

Klasični crni blazer + traperice + čizme

Jednostavna modna izdanja
Instagram (@leasy_inparis)