Umjesto da čeka princa,da dođe i spasi je, preuzela je kontrolu nad svojom sudbinom. Slično tome, dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama koje se odupiru nasilju. Inspirirana pričama hrabrosti, nova Mrvoševa kolekcija nevjerovatan je spoj minimalističkog dizajna i snažnih poruka.

cb9.jpg
Marko Grubišić 

Igra se njegovom omiljenom crnom bojom, gdje mješajući teksture i nijanse crne stvara razigranost. Kampanja koju potpisuje Fotograf Marko Grubišić snimljena je kao crno bijela da se još više naglasi dojam moći. Svaka haljina nosi priču o ženi koja neustrašivo stoji protiv nasilja a istovremeno odiše ženstvenošću i odlučnošću.

Prikazuju to i protagonistice Mrvoševe nove kampanje, u kojoj one nisu profesionalni modeli, već istinske heroine, svaka u svom području rada.One su javne osobe, Ida Prester, Tihana Lazović, Antonija Stupar i Arija Rizvić, čija se imena vežu uz aktivizami borbu za prava žena. Ova kolekcija, nije samo moda, to je poziv na akciju.

cb5.jpg
Marko Grubišić 

Ona je prvi dio priče koju nam Mrvoš priča. Uskoro slijedi njezin drugi dio, a od čije prodaje dio prihoda će ići za neku od sigurnih ženskih kuća koje pružaju podršku žrtvama nasilja čime odjeća postaje instrument promjene i podrške. Specifičnost Mrvoša kao strastvenog kinologa je i korištenje i promocija rasnih pasa.

cb4.jpg
Marko Grubišić 

Oni su dio modne priče. Ovaj put odabir je pao na perzijske hrtove,plemenitu pasminu koja svojim izgledom odaju krhkost i eleganciju, a koji vrlo lako postaju snažni lovci i pokazuju snagu koja nije uvijek očigledna na prvi pogled i čeka samo da bude otkrivena. Mrvoša u njegovim modnim pričama vjerno prati i partner Purina Pro Plan koja brine da snaga i moć, uz ljepotu i zdravlje uvijek budu na prvom mjestu.