Hugo Boss najavio je globalnu, višegodišnju dizajnersku suradnju s Davidom Beckhamom za brend muške odjeće Boss u kojoj će bivši nogometaš dizajnirati kolekcije kroz godine koje dolaze.

Suradnja bi trebala uključiti capsule i sezonske kolekcije koje utjelovljuju prepoznatljiv Davidov stil spojen s Boss klasikom dok će se kolekcije usredotočiti na ležerne i svečane stilove muške odjeće. Prva kompletna linija bit će predstavljena u proljeće/ljeto 2025., ali će se zato već ove jeseni David pojaviti u globalnoj kampanji brenda.

David Beckham x Hugo Boss
Instagram (@davidbeckham) 

David Beckham x Hugo Boss
Instagram (@davidbeckham) 

Konkretni detalji i uvjeti dogovora nisu objavljeni, međutim, brend je naglasio da će Beckham sudjelovati u svim fazama procesa dizajna, od zamisli do izvedbe. Također, iz kuće su izjavili da će cijene komada varirati između premium Boss Camel linije i glavne Boss Black kolekcije.

David Beckham x Hugo Boss
Instagram (@davidbeckham) 

'David Beckham prava je globalna ikona, kako u sportu, tako i u modi. Sa svojim osebujnim poduzetničkim duhom i autentičnom strašću prema modi, savršeno utjelovljuje vrijednosti našeg Boss brenda. Jako se veselimo vidjeti prve kolekcije, kao i bliskoj suradnji s Davidom kroz ovo višegodišnje partnerstvo', rekao je Daniel Grieder, izvršni direktor Hugo Bossa.