Kao i svake godine, tako smo i proteklih nekoliko mjeseci mogli pratiti smjenu brojnih modnih mikrotrendova koji su se rađali na društvenim mrežama. Jedan od onih koji je izazvao najviše pažnje definitivno je office siren trend u kombinaciji s corpcore estetikom.

Riječ je o novom pogledu na tipični '9 do 5' dress code koji se udaljava od 'clean girl' i 'quiet luxury' estetike, a podilazi uredskoj odjeći 90-ih godina na pomalo grublji, grunge način.

Dva modna komada koja spadaju u kategoriju trenda su suknje i prsluci, a ovoga puta govorimo o njima u kombinaciji. Suknje su same po sebi simbol udobnosti, a u kombinaciji s elementima stila 'uredske sirene' stvaraju mnogo sofisticiraniji izgled, posebno prikladan za korporativno okruženje.

U ljetnim danima kada nismo sigurni što odjenuti, kombinacija suknje i jednostavnog prsluka bez rukava bit će savršen outfit za chic dan. Prsluci urednog, sofisticiranog dizajna savršeno ističu figuru, a možemo ih slagati uz trenutno iznimno trendi maxi suknje, klasične slip modele ili one A kroja.  

Ono što se najviše ističe kod ovog dvojca je njegova raznolikost i primjenjivost. U kombinaciji su prikladni za svaku priliku, od ležernih dana u gradu u ravnim balerinkama, do chic ljetnih večeri u elegantnim štiklama. Donosimo vam inspiraciju direktno s Instagrama znanih nam it djevojaka koje savršeno nose ovu kombinaciju. 

Suknja i prsluk
Instagram (@borislavasekova) 

Suknja i prsluk
Instagram (@monikh) 

Suknja i prsluk
Instagram (@deborabrosa) 

Suknja i prsluk
Instagram (@taffymsipa) 

Suknja i prsluk
Instagram (@taffymsipa) 

Suknja i prsluk
Instagram (@taffymsipa) 

Suknja i prsluk
Instagram (@angelafink)