Bliži nam se 11. Story Hall od Fame, a mi smo se odlučili prisjetiti modnih izdanja poznatih Hrvatica koja su prošle godine privukla sve poglede.

Na prošlogodišnjem, jubilarnom 10. Story Hall of Fame-u dvorana Mozaik Event Centra bila je dupkom puna poznatih lica koja su s nama odlučila proslaviti te večeri. Iako su se svi potrudili oko svojih svečanih outfita, neki su jednostavno pomaknuli granice i otišli u novu dimenziju, što je i bila tema večeri. U galeriji pogledajte najbolja izdanja večeri:

Story Press Story Hall of Fame - crveni tepih

Story će ove godine u društvu brojnih zvijezda proslaviti 22 godine svog postojanja, a svojim će gostima dobrodošlicu poželjeti na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava će biti u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću. Crvenim tepihom koji se nestrpljivo iščekuje, domaće i regionalne zvijezde ove će godine prošetati jedanaesti put!

L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!