Ulaskom u šesti mjesec, krenula je sezona godišnjih odmora, učestalijih putovanja, mora, sunca i toplog vremena (iako sudeći po trenutnoj prognozi i ne izgleda tako). Ipak, početak najtoplije sezone u godini obilježile su i sestre Jenner koje su odlučile doći u Europu na odmor na prekrasnu Mallorcu nakon što su u Las Vegasu bile domaćice zabave na kojoj su predstavljale brendove svojih pića, Sprinter i 818 Tequila. 

Znamo da je Španjolska jedna od najhot lokacija za putovanja, što zbog dobre klime, što zbog kulture, što zbog prekrasnog krajolika i zabavnog života.

Osim što po sadržaju koji Kendall i Kylie objavljuju na Instagramu možemo zaključiti da su trenutno velike obožavateljice nove pjesme Billie Eilish 'L’Amour de Ma Vie' s novog albuma 'Hit Me Hard and Soft', uživaju u krstarenju divnom obalom, ali i ljetnoj modi. 

Tako je Kylie objavila nekoliko fotografija s jahte u vrijeme čarobnog zalaska sunca pozirajući u prekrasnoj haljini do poda, u neutralnoj boji pijeska, s potpisom modnog brenda Paris & Georgia. 

Kylie Jenner na Mallorci
Instagram (@kyliejenner) 

Kombinirala ju je s jednostavnim zlatnim nakitom, satom i hoop naušnicama, sada već prepoznatljivom bouncy blowout frizurom koju nosi u posljednje vrijeme i nježnim makeupom s istaknutim ružičastim obrazima. Znamo da je Kylie trenutno u svojoj fazi prirodnog glama gdje je glavni naglasak na minimalizmu, jednostavnosti i nježnosti.

Kylie Jenner na Mallorci
Instagram (@kyliejenner) 

Njezina haljina idealan je izbor haljine za nadolazeće ljetne dane, bilo za dnevne, bilo noćne prilike. Savršeno se kombinira uz ravne sandale ili sandale na petu, balerinke, šlape ili tenisice za nešto ležernija izdanja, a svaki je outfit s njom gotov u tren oka. Neutralne nijanse nikada ne izlaze iz trenda, a mi smo izdvojili nekoliko modela iz Zare koji će odlično nadopuniti vašu ljetnu garderobu. 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara