Glumica Katie Holmes česta je gošća ulica New Yorka gdje volimo pratiti njezin specifičan modni izričaj koji je spoj luksuznog, ležernog i nosivog, točnije pravi primjer kako kombinirati high end i komade za svaki dan.

U svojim outfitima obožava istaknuti jedan komad koji dobije najviše pažnje i oko njega kombinirati nešto jednostavnije odabire, a to je sada učinila s prozračnim hlačama ultra širokih nogavica koje su očito dio njezine formule za savršenu kombinaciju ljeta 2024.

Zaustavivši se na ručku koji je organizirala modna kuća Chanel u sklopu Tribeca Film Festivala u New Yorku, pokazala je na koji način traperice i običan top mogu postići wow efekt, taman između formalnih kodeksa francuske luksuzne kuće i svog opuštenog pristupa odijevanju.

Katie Holmes
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za njezino je izdanje zaslužna stilistica Brie Welch koja je spojila bijeli top s motivom cvijeća uguran u tamne, wide leg traperice, također s motivima malih cvjetova po sebi.

Katie Holmes
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Katie nam je ovim izdanjem još jednom potvrdila popularnost hlača širokih nogavica koje već neko vrijeme drže sam vrh popularnosti, a riječ je o Chanelovoj kolekciji za jesen/zimu 2023./24. Outfit prilično inspiriran devedesetima i ranim Y2K, jer su očigledno i one napravile svoj veliki povratak, dodatno je naglasila remenom karakterističnim za to razdoblje i malenom crossbody Chanelovom torbicom. Ukratko - head to toe Chanel.

Budući da će široke nogavice biti hit u svakom obliku, donosimo vam inspiraciju iz omiljenih high street dućana za rekreaciju 90's looka kao Katie Holmes. 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Mango traperice
Mango 

Mango traperice
Mango 

Mango traperice
Mango