Još nas samo dva dana dijeli od početka Europskog nogometnog prvenstva. Prva utakmice 17. izdanja UEFA Eura 2024. održat će se u petak 14. lipnja, između domaćina Njemačke i Škotske. Prvenstvo će biti održano u deset gradova u Njemačkoj, a naslov prvaka brani Italija, koja je ujedno dio naše grupe.

Tako Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Španjolske, i to na Olimpijskom stadionu u Berlinu 15. lipnja od 18 sati. Drugi susret Hrvatska će igrati 19. lipnja od 15 sati, a protivnik Vatrenima bit će Albanija i to u Hamburgu, odnosno na Volksparkstadionu. Za kraj, 24. lipnja od 21 sat, Hrvatska će se suočiti s Italijom na Red Bull Areni u Leipzigu.

U mjesec dana koliko traje prvenstvo već znamo da će u Hrvatskoj vladati pravo nogometno ludilo za sve one koji nisu kupili karte za Njemačku te će nogometaše pratiti iz svojih domova, kafića ili s trgova.

A pratit ćemo ih i na društvenim mrežama jer tamo se ipak događaju sve zanimljivosti prije i nakon utakmica. Jedna lijepa vijest koju smo jučer saznali upravo tako bila je ona o trudnoći Izabel Kovačić, supruge našeg veznog Matea Kovačića.

Izabel Kovačić
Instagram (@izakova) 

Izabel Kovačić
Instagram (@izakova) 

Hvala svima na najljepšim željama. Toliko ljubavi. Blagoslovljeni bili. Svaka žena cijeni podršku, poštovanje i privatnost za vrijeme njezinog najranjivijeg, ali ujedno i najblagoslovljenijeg razdoblja u životu, napisala je Izabel koja je pozirala u prekrasnoj midi 'Kaia' traper haljini A kroja bez naramenica koja je ujedno dio njezine 'Izakova' denim kolekcije i koja se može nabaviti po cijeni od 473 eura.

Upravo su Izabel mnogo puta proglasili najljepšom ženom nogometaša, što nimalo ne iznenađuje zbog nevjerojatne prirodne ljepote koja je krasi, ali i stila koji je savršeno pretočila u svoj modni brend Izakova koji je predstavila u ožujku ove godine, kao sestrinski brend dugopostojećem lunilou.

Izabel Kovačić
Instagram (@izakova) 

Tada je u prvoj kolekciji 'Memoriae' predstavila divne traper komade koje je opisala kao one koje možemo nositi sada i zauvijek, inspirirane njezinim djetinjstvom u Švicarskoj uz važnost isticanja održivosti mode. Traper suknje, haljine, kombinezoni, blazeri, šeširi, dječji komadi i gumice za kosu, sve u divnom traperu koji se još od prošle godine počeo vraćati na velika vrata.

Osim traper suknji i haljina koje su apsolutno obožavane, na prvom mjestu su traperice wide kroja koje su street style broj jedan svake it djevojke. 

Izabel Kovačić
Instagram (@izakova) 

Celebrityji su ovaj trend prigrlili, a najviše volimo gledati kako ga nosi Hailey Bieber.

Obožavateljica Agolde traperice kupila je valjda svaki model, a ne prestaje ih birati ni u vrijeme svojih trudničkih dana kada bira široke modele i s njima kroji svoje outfite. Riječ je o kalifornijskom brendu koji je osnovan još 1993. godine, ali je 2014. godine doživio novi boom zahvaljujući Jeromeu Dahanu koji je osnivač svjetski poznatih brendova Citizens of Humanity i 7 For All Mankind. 

Hailey Bieber
B4859 / Avalon / Profimedia 

Hailey Bieber
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hailey Bieber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia