Potraga za savršenim parom traperica misija je koja traje, a dodatno je otežava činjenica da se trendovi neprestano mijenjaju. Prošle godine jedno je bilo sigurno - skinny traperice su potpuno passé, a onda ipak u jednom trenutnu kao da ćemo ih više viđati ove godine. Ipak, trend koji neće nestati ni u nadolazećim mjesecima jesu široki, baggy modeli.

Povratak stilova 90-ih i 2000-ih iznjedrio je i traperice ultra širokih nogavica opuštenog kroja, a ovo je par koji vam treba ove sezone. Dovoljno je baciti pogled na Instagram feed vodećih modnih influencerica i vidjet ćete da komadi koji se čine dva broja veći ujedno i vladaju svijetom mode.

Iako trend vuče korijene iz prošlosti, glavni stilski savjeti definitivno su vrlo suvremeni. U nastavku otkrijte četiri načina kombiniranja širokih traperica ove sezone.

1. Double Denim

Opsjednutost oversize siluetama otišla je toliko daleko da više nije ispravno kombinirati uski gornji dio - široki donji dio (i obrnuto), ali sasvim je u redu, pa čak i poželjno, nositi dva široka komada. Čak i ako se radi o dvostrukom traperu, izgledat ćete poput modne urednice na zadatku.

Kako nositi traper na proljeće 2024.
Instagram (@monikh) 

2. Blazer + mokasinke

Ako ste mislili da baggy traperice ne mogu izgledati elegantno, niste vidjeli kako ih trendseterice kombiniraju s blejzerom i mokasinkama. Ne zaboravite na zlatne dodatke.

Kako nositi traperice na proljeće 2024
Instagram (@modedamour) 

3. Bijela + smeđa kombinacija

Osvježite svoj svakodnevni look neočekivanom kombinacijom boja. Bijela i smeđa izgledaju vrlo chic, pogotovo u kombinaciji s bijelim hlačama i smeđim džemperom.

Kako nositi traperice na proljeće 2024.
Instagram (@anoukyve) 

4. Top bez naramenica

Spremite u mapu ljetnih outfita: sofisticirani i ležerni top bez naramenica sa širokim trapericama i štiklama čini idealan outfit za party večeri. p.s. Za dnevnu verziju samo dodajte bijelu košulju ispod topa.

Kako nositi traperice na proljeće 2024.
Instagram (@sylviemus_) 

 Izvor:Elle.rs