Ako pitate francusku modnu kuću Celine, pilates je upravo postala nova luksuzna tjelovježba.

Naime, izdala je svoju kolekciju posvećenu upravo pilatesu, a zaštitno joj je lice divna Kaia Gerber za koju se zna da već godinama pohodi satove pilatesa. Fotografirao ju je i stilizirao Hedi Slimane, kreativni direktor brenda, u Malibuu, a veoma jednostavni prizori jasno pokazuju ideju iza onoga što Celine smatra sportskom garderobom.

Celine Pilates Collection
Celine 

Celine Pilates Collection
Celine 

Celine Pilates Collection
Celine 

Celine Pilates Collection
Celine 

Reformer Pilates definitivno je jedan od proizvoda u kolekciji koji je napravio najveći hype, budući da je u posljednje vrijeme postao jedan od trendi načina vježbanja.

Kolekcija će biti dostupna tek od listopada, a sadrži sve što vam je potrebno da sa stilom vodite svoj pilates život - utege, girje, prostirke, blokove za jogu i istezanje, sportske grudnjake, tajice, kratke hlače, gumice za kosu, torbe za teretanu i boce za vodu, naravno, sve s posebnim Celine pečatom.

Celine Pilates Collection
Celine 

Ovo proširenje lifestyle kategorije modne kuće Celine slijedi nakon ovogodišnje vijesti da će se asortiman proširiti i na beauty sekciju počevši s jednim ružem za usne ove jeseni. Marka već ima popularnu kolekciju svijeća i mirisa, ali ovo označava njezin prvi pohod na makeup u svojoj gotovo 80-godišnjoj povijesti.

Moramo priznati, očekujemo svašta.