Kako se iz sezone u sezonu redovito mijenjaju trendovi modnog svijeta, s njima pod ruku idu i promjene u bojama koje se najviše nose. Nakon što smo cijelu hladnu sezonu uživali u naglasku na jarkim crvenim komadima, kako smo ušli i topli dio godine, pažnja je pala na nešto potpuno drugačije.

Nježna, butter žuta boja apsolutni je hit ljetne sezone, što vidimo u svijetu visoke mode, ali i kod omiljenih nam it djevojaka na društvenim mrežama. Gucci, Burberry, Hermes i mnogi drugi uvrstili su ovu light boju na svojim modnim pistama, a mi je objeručke prihvaćamo.

Prekrasno se kombinira u toplim ljetnim danima u monokromatskim izdanjima, ali i kao dodatak jednako omiljenoj bijeloj. To nam je sada potvrdila i Hailey Bieber koja je apsolutna fashion i modna ikona i žena koja preko noći postavlja trendove.

Hailey Bieber butter yellow
Instagram (@haileybieber) 

Hailey Bieber butter yellow
Instagram (@haileybieber) 

Nakon što su Kendall Jenner i Selena Gomez nosile butter manikure, Hailey ju je ne samo zapečatila svojim novim noktima, već i cijelim modnim izdanjem. Tako je na najnovijim fotografijama s baby showera nosila dugačku Jacquemus butter haljinu uz koju je savršeno uskladila i maramu za glavu iste boje. Oni koji pomno prate društvene mreže, odmah će prepoznati i ovo kao još jedan ogroman trend koji se postavio za ljetnu sezonu.

Hailey Bieber butter yellow
Instagram (@haileybieber) 

Hailey Bieber butter yellow
Instagram (@haileybieber) 

Za dodatan chic štih, Hailey je nosila i Jacquemus bijele naočale te ogrlicu sa statement slovom B.

Dakle, ako do sada niste bili sigurni je li ova boja za vas, sigurni smo da vas je Hailey uvjerila da ćemo je svi nositi u nadolazećim tjednima, a vjerojatno i u hladnijoj sezoni.