Hailey Bieber u proteklih je nekoliko godina dala svoj utjecaj u beauty svijetu i definitivno sudjelovala u populariziranju glowy i sjajnog izgleda kože, potpuno suprotnog matiranom koji je dugo vremena držao tron među trendovima.

Osvojila je svijet sa svojim makeup rutinama, veoma jednostavnima za kopiranje jer su sve ono što tražimo, jednostavne, prirodne i sjajne. Znamo već svi, naglasak mora biti na sjajnim usnama (što je jako dobro prodala sa svojim Rhode Peptide Lip Treatment sjajilima) te rumenim obrazima.

Kako smo ušli u mjesec lipanj, Hailey nije propustila podijeliti svoj go-to look koji će sigurno postati omiljeni makeup za ljeto 2024.

Hailey Bieber beauty
Instagam (@haileybieber) 

Naime, na svom je YouTube kanalu objavila video pod nazivom 'My Peachy Beachy Summer Makeup' gdje je u pet minuta pokazala kakvu makeup rutinu koristi i obožava u posljednje vrijeme. Ovaj jednostavan i glowy izgled započela je svojim Glazing Milk za dobru pripremu lica.

Sljedeći korak nije bio ni puder ni korektor, već bronzer (Dolce Glow’s Contour Self-Tanning Sculpt and Glow) kojim je okružila lice i istaknula jagodice, tek onda stavila korektor (Hourglass Vanish) te hidratantni puder (Hydrating Skin Tint), lagan za ljeto, te iznad njega puder u prahu kako bi joj koža izgledala sjajno, a ne masno.

Hailey Bieber ljetna makeup rutina
Instagram (@haileybieber) 

Sljedeći ipak je sakrila od kamere, a riječ je o rumenilu - najprije u boji terracotte, a potom u narančasto-ružičastoj nijansi. Već je 'suptilno' najavila izlazak Rhode rumenila, stoga smo prilično sigurni da se radi o njemu. Look je zaokružila neutralnim usnama koje je samo obrubila olovkom.