Prije nekoliko dana švedski high street brend H&M je, nakon što je izbrisao sav sadržaj s Instagrama, otkrio novu kolekciju za jesen/zimu 2024. Ovoga puta nije riječ o običnoj kolekciji što pokazuje kampanja koja spaja ogromna svjetska imena - Arca, Lila Moss, Ajus Samuel, Loli Bahia, Wali Deutsch, Okay Kaya, Bibi Breslin, Alewya, Sage Elsesser, Sega Bodega i Lux Gillespie.

'Ova kolekcija puna je posebnih inspiracija i kvalitetnih materijala. Koža, pletenina, svjetlucavi komadi zajedno pokazuju snagu H&M-ovog modnog umijeća. Sve je u sjajnoj odjeći: prave ikone garderobe. Kampanja omogućuje modi da zablista', rekla je glavna dizajnerica ženske odjeće H&M-a, Eliana Masgalos.

Možemo reći da je ova kolekcija osvježenje duha brenda, a dostupna će na službenom web shopu i odabranim dućanim biti od 12. rujna.

Tako je H&M preduhitrio jesen i predstavio divne stilove koje ćemo definitivno nositi ove sezone. Sa širokim rasponom komada od pametnih krojeva do odjeće luksuznog izgleda, kao i skladna mješavina pouzdane klasike i zanimljivih modela. Kako bi istraživanje novih stilova bilo još lakše, istaknuti komadi odlično se uklapaju u pet različitih jesenskih trendova, spremnih za integraciju u naše ormare.

Pletiva

Nove temperature zahtijevaju pametne slojeve za toplije dane i nešto hladnije noći, a za to su najidealniji kardigani koji su ugodni i chic, a i ove godine itekako trendi. Mekane siluete, elegantni gumbići, jesenske boje - obožavaju takvu estetiku. Uz kardigane tu su i puloveri, dolčevite, trenutno jako popularni krojevi spuštenih ramena, džemperi...

hmgoepprod (24) (1).jpg
HM 

hmgoepprod (25) (1).jpg
HM 

hmgoepprod (26) (1).jpg
HM 

hmgoepprod (27).jpg
HM 

hmgoepprod (28).jpg
HM 

Svježi krojevi

Idete li na posao, večeru ili kavu u grad, dobar kroj temelj je odličnog outfita. Za jesen 2024. godine H&M se fokusira na siluetu, nijansu i kroj za profinjeni izgled uz blazere, kropirane kardigane, prsluke, odlične hlače...

hmgoepprod (29).jpg
HM 

hmgoepprod (30).jpg
HM 

hmgoepprod (31).jpg
HM 

hmgoepprod (32).jpg
HM 

hmgoepprod (33).jpg
HM 

Naravno - traper

Dok je ljeto definirano laganim materijalima, ponajviše lanom, jesen zahtijeva vraćanje nešto 'krućih' tkanina, među kojima će mnogi na prvo mjestu staviti traper. Naravno, ni H&M ga nije isključio iz svojih redova, a dostupan je u obliku košulja, suknji, hlača...

hmgoepprod (39).jpg
HM 

hmgoepprod (40).jpg
HM 

hmgoepprod (41).jpg
HM 

hmgoepprod (42).jpg
HM 

hmgoepprod (30) (2).jpg
HM 

Bezvremenske suknje 

Suknje su uvelike zastupljene u našim ljetnim lookovima, a očekujemo ih i tijekom jeseni. Za novu sezonu potražite tkanine za hladnije vrijeme poput glatke kože, mekog antilopa i uskog satena u midi i maxi duljinama.

hmgoepprod-_48_.jpg
HM 

hmgoepprod-_47_.jpg
HM 

hmgoepprod-_46_.jpg
HM 

hmgoepprod-_45_.jpg
HM 

hmgoepprod-_44_.jpg
HM 

Novosezonski modni dodaci 

Dok polako pakiramo sandale i japanke, naš pogled usmjeren je na jesenske modne dodatke. Pogledajte neke od klasika - mokasinke, čizme, vrhunske torbe za savršen cozy outfit.

hmgoepprod (52).jpg
HM 

hmgoepprod (53).jpg
HM 

hmgoepprod (54).jpg
HM 

hmgoepprod-_51_ (1).jpg
HM 

hmgoepprod-_50_ (1).jpg
HM