Simon Porte Jacquemus zna gdje će njegov brend Jacquemus provesti ljeto. Naime, u čarobnoj atmosferi uz jezero Como, u butiku Tessabit u Cernobbiju, otvorio je pop up shop koji će vrata Jacquemus modnog raja imati otvorena sve do 16. listopada, a kroz cijelo će ljeto nuditi capsule kolekciju brenda pod nazivom 'Été' (ljeto) inspiriranu francuskom rivijerom.

Jacquemus pop up jezero Como
Jacquemus 

Jacquemus pop up jezero Como
Jacquemus 

Ovu modnu priču najavio je na Instagram profilu brenda na atraktivan a njemu tako tipičan način – pogledom na jezero na kojem "brodi" i gigantski model torbice Le Bambino u žutoj boji!

Butik i pročelje zgrade u kojoj je smješten potpuno su uređeni u bojama brenda s naglašenim elementima rafije i drveta. Zlatno metalno sunce, koje se može pronaći u otisnutom motivu na raznim komadima, sjaji u središtu jednog od izloga. Vrtne stolice brenda, iz nedavno lansirane linije namještaja za boravak na otvorenom, dio su Jacquemus scenografije.

Jacquemus pop up jezero Como
Jacquemus 

Jacquemus pop up jezero Como
Jacquemus 

Capsule kolekcija namijenjena ženama i muškarcima nudi ljetne komade te modele kupaćih kostima, torbe i šešire te nakit.