Miu Miu stil često se opisuje kao šarmantan i svoj, onaj koji spaja naivnu i sofisticiranu eleganciju s modnom osobnošću osobe koja nosi Miu Miu modu. Modni jezik ovog brenda je onaj koji priča o individualnoj i svjesnoj ženstvenosti koja dopušta prostor za bezgraničnu kreativnost.

Miu Miu x Gigi Hadid novi modeli torbica
Profimedia 

Miu Miu x Gigi Hadid novi modeli torbica
Profimedia 

profimedia-0781539282.jpg
miu miu 

I upravo se ta definicija može preslikati na novu kampanju brenda Miu Miu posvećenu novim modelima torbica – Wander i Arcadie. Kampanju je snimio Steven Meisel, američki modni fotograf, koji je stekao popularnost i pohvale kritičara svojim radom za Vogue i Vogue Italia, a inspirirana je životom i duhom američke umjetnice Margaret Keane, poznata po slikama pojedinaca s velikim očima, one koja je uspjela stvoriti intiman i ženstven estetski jezik, onaj koji se odlično sljubio s modnom esencijom brenda Miu Miu.

Miu Miu x Gigi Hadid novi modeli torbica
Profimedia 

profimedia-0781539279.jpg
miu miu 

A taj je spoj u kampanji savršeno oživjela slavna Gigi Hadid, u čijim se stajlinzima slavi i slavni sofisticirani matelassé (tehnici pufastog prošivanja koja je postala sinonim za Miu Miu) ističući ljepotu mnogima već omiljenog modela torbe Wander (omiljenog modela kako Gigi Hadid tako i fashionistica kao što su Emily Ratajkowski, Sydney Sweeney, Demi Singleton, Emma Corrin,  Amber Later i Hailey Bieber) i te novog modela Arcadie, inspiriran antičkom Grčkom gdje je pojam arcadie opisivao odredište, idealizirani prizor, idilični vidik užitka, doživljaj koji izvire iz prirode, model za koji je već sigurno kako će postati neodoljiv izbor trendseterica diljem svijeta.