Iako je kalendarski ljeto na pragu, zanimljivo je kako se na modnoj sceni može uživati u vrlo taznovrsnoj ponudi trendi obuće. Trendovi ljetnih cipela zanimljiviji su nego ikada prije stoga za 2023. otkrivamo nove stilove. U nastavku otkrijte 5 popularnih stilova ljetnih cipela koje viđamo po cijelom Instagramu.

1. Mrežaste balerinke

Što duže trend traje, to se više razvija u različite inačice. Kako balerinke nikad ne izlaze iz mode, modne ikone su u potrazi za smo najneobičnijim modelima - i sada se nose one od mrežastih i prozirnih materijala.

2. Sandale s ukrasima

Sandale za ljeto nisu novost, ali modeli urešeni s perlicama, kristalima i mašnicama razlog su za zaustaviti pogled na ovim moelima. Gucci se ovom trendu pridružio s naramenicama ukrašenim cirkonima,  Amina Muaddi cipelama s broševima, a ljetni modni ples nastavljaju u nešto nježnijim modelima s remenčićima s draguljima.


3. Platforme

Bez sumnje, natičake su se vratile na modnu scenu ali ne onakve kakve ste ih poznavali. Klasične siluete zamijenile su skulpturalne pune pete + zaboravite na neutralne boje jer neon je must-have.


4. Retro tenisice

Prvo Samba, sada Onitsuka Tigers, ljubav prema tenisicama u retro stilu ponovno bukti s dolaskom toplijeg vremena. Najudobniji model obuće nikada nije bio moderniji, potvrđuju i modni influenceri na Instagramu, a mi se već pripremamo za duge ljetne šetnje i zabave.


5. Četvrtasti vrhovi

Ima nešto privlačno u modelima četvrtastog oblika, bilo da su sandale, čizme ili ravne cipele. Iako prisutni već nekoliko sezona, ovi modeli ne prestaju zaokupljati pažnju trendseterica.

Izvor: elle.rs