U rujnu prošle godine na Tjednu mode na reviji Victorije Beckham za proljeće/ljeto 2023. model haljine u zanimljivoj lime green boji prošetala je Bella Hadid. Nije trebalo puno da se upravo ova haljina proslavi kao jedna od must-have ove sezone što potvrđuju slavne dame koje su ovaj model odabrale za luksuzne evente.

Victoria Beckham revija SS23
Profimedia 

Victoria Beckham tradicionalno je najbolja ambasadorica vlastitog brenda, a naravno da je prva nosila statement zelenu midi haljinu odmah s modne piste, sparivši je s crnim kožnim čizmama za noćni izlazak sa suprugom Davidom u New Yorku još u listopadu. 

Victoria Beckham zelena haljina
Profimedia 

Samo tri mjeseca kasnije, Kendall Jenner nosila je IT haljinu u restoranu Nobu u Dubaiju, stiliziravši je točno onako kako ju je njezina bliska prijateljica Bella prošetala na pisti - u kombinaciji s crnim kožnim opernim rukavicama, zalizanom kosom i crnim kožnim čizmama The Row.

Novu dimenziju popularnosti u svibnju je haljini dala španjolska kraljica Letizija, koja je u njoj prisustvovala svečanom prijemu u Buckinghamskoj palači povodom ceremonije krunidbe kralja Charlesa III. 

I više nego dovoljno kako bi se ovaj model ali i ova boja opisali kao poželjni u sezoni evenata na otvoreno i vjenčanja.

Izvor: Elle.rs