Haljine su i ovog ljeta okosnica naših osobnih ljetnih capsule kolekcija. Osim što su ugodne za nositi, haljine ove sezone privlače kako mini tako i midi i maksi modelima te kombinacijama s drugim modnim detaljima.

Upravo se među modnim detaljima krije ključni detalj za odlične ljetne lookove koji se temelje na odabiru (samo) dva modna komada – haljine i ljetnih cipela. Ukoliko i vas muči pitanje koju haljinu kombinirati s kojim sandalama ili natikačama a da sve bude trendi, imamo rješenje – birajte klasične kombinacije koje su nosive u više omiljenih lookova ovog ljeta, od ležernih do svečanih.


Bijela haljina i sandale na remenčiće

Vrlo jednostavna kombinacija s odličnim efektom temelji se na kontrastu boja te mogućnosti da se ovaj outfit može naglasiti i drugim detaljima – torbicom, nakitom, naočalama, šeširom...


Boho haljina i natikače

Haljine u boho stilu odličan su odabir za ljetna putovanja i dnevna druženja. Upotpunite ih trendi natikačama, a naša su preporuka one kožne, u smeđoj boji.


Ležerna haljina i trendi japanke

Bez obzira volite li jednostavne lanene haljine ili modele na kojima dominira print, ovoljetna preporuka je kombinacija haljine i japanki.


Maksi haljina i Birkenstock natikače

Možda vam ova kombinacija na prvi pogled ne ulijeva modno povjerenje, ali zastanite i pogledajte dobro – ovo je idealna kombinacija za ležernije ljetne prigode.


Satenska haljina i sandala na vezanje

Za vjenčanja i fancy izlaske, crna satenska haljina je prvi odabir. Look zaokružite suprotno od uobičajenog te sandale na visoku petu zamijenite ravnim ali atraktivnim modelom.


Slip haljina i espadrile

Ova kombinacija je također svojevrsni ljetni klasik, posebno ukoliko je i haljina od prozračnih prirodnih materijala koji se odlično nose uz ovaj tip obuće. Na vama je da odlučite birate li špagerice na punu petu ili ravni model?!

Crna haljina i sportske sandale

Savršena kombinacija za ljetne skitnje i druženja po obali. Udobno i atraktivno izdanje zaokružite trendi sunčanim naočalama i torbicom.


Haljina jarke boje i minimalističke natikače

Ovo je zasigurno kombinacija koju ne možete izbjeći na društvenim mrežama, jer kako odoliti maksi modelima haljina u nekoj impresivnoj boji? Minimalističke sandale i natikače odlična su nadopuna volumenu, jer ipak je važno ne pretjerati.