Iako nas ljetne temperature i dalje ne napuštaju, službeni kraj mnogima najomiljenijeg godišnjeg doba sve nam je bliži. Samim time na vrata kucaju i novi modni trendovi koji su već mjesecima unaprijed pomno isplanirani i samo čekaju svoj veliki ulazak. 

Nakon šarenog, upadljivog i jarkog ljeta, stiže nam blaga, neutralnija i jednostavnija jesen, sa svojim dobro poznatim omiljenim modnim komadima i trendom slojevitog odijevanja. 

Jesen kao godišnje doba obožava zemljane tonove, a upravo su takvi najčešće i najviše classy. Kada je jesenska estetika 2023. godine u pitanju, ovo su tri najluksuznije boje koje će biti u trendu nadolazećih nekoliko mjeseci.

1. Smeđa boja

Modni zaljubljenici već su prihvatili raskoš koju donose nijanse smeđe boje koja se potpuno uklapa u jesensko okruženje, dajući topao i uglađen pečat bilo kojem stylingu. 

2. Bordo boja

Duboka nijansa bordo boje jedna je od luksuznijih boja koju možete iznijeti ove jeseni. Od odijela, pulovera i trendi sakoa, nema komada odjeće u toj boji koji se ne može pronaći i savršeno iskombinirati. 

3. Mornarsko plava boja

Postoji velika mogućnost da, ako ste ljubitelj palete neutralnih boja, vjerojatno već imate komade odjeće u navy nijansi. Iskoristite ovu divnu plavu boju koju često mnogi vole izbjegavati, a zapravo je veoma classy. 

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners 

Izvor: Elle.rs