STIGLA NOVA KOLEKCIJA KYLIE JENNER: Nakon kožnih komada, u ponudi omiljene puffer jakne u svim modelima i duljinama

Kylie Jenner i njezin novi modni brend 'Khy' 15. će studenog u ponudu lansirati novu kolekciju.

Khy

Trenutno u obitelji Kardashian-Jenner najveće poslovne poteze vuku Kim i Kylie, i to obje u modnom svijetu. Kimin Skims radi punom parom, a u posljednjih nekoliko tjedana izbacio je mušku kolekciju 'Skims Mens', 'Skims Ultimate Nipple Bra' (grudnjak koji daje dojam kao da ga ne nosite te ima postavljen oblik bradavica), objavio partnerstvo s NBA-om i WNBA-om te kolaboraciju sa Swarovskim na prekrasnoj novoj kolekciji.

S druge strane, Kylie je nanizala svoje najveće uspjehe u beauty industriji uz 'Kylie Cosmetics' kompaniju, a sada je i ona zaplivala modnim vodama pokrenuvši brend 'Khy.

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Njezina je prva kolekcija s naglaskom na modne komade od umjetne kože u prodaju puštena prvog studenog, a već je u sat vremena od lansiranja Kylie donijela milijun dolara. Dakle, većinu je kolekcije rasprodala gotovo odmah, a sada je najavila izlazak nove, potpuno drugačije kolekcije.

Dok je prvu, kožnu kolekciju radila u suradnji s berlinskom dizajnericom Namilijom, nova stiže u kolaboraciji s brendom Entire Studios. Sebastian Hunt i Dylan Richards, dizajneri iza brenda, nekada su bili dio kreativnog dizajna YEEZY-ja, a sada su s Kylie radili na novoj kolekciji koja će u prodaju biti puštena 15. studenog.

Kylie je na svom Instagramu i službenom Khy profilu već pokazala o kojim je modnim komadima riječ pa ovo slobodno možemo nazvati puffer kolekcijom. Logično, puffer jakne raznih dimenzija i modela stižu u crnoj, bijeloj i plavoj boji, a uz njih i obični bazni, pripijeni kombinezoni.

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Khy 

Khy