Tjedan mode u Parizu priveo se kraju, a dojmovi s revija i dalje se prikupljaju. Nakon New Yorka, Londona i Milana, celebrity svita okupirala je francusku prijestolnicu, a modnu završnicu nisu propustile ni najpopularnije sestre.

Kylie i Kendall Jenner bile su često viđene gošće, što u prvi redovima, što na modnim pistama. Kendall je, kao već neko vrijeme najplaćenija manekenka na svijetu, zatvorila revije Victorije Beckham i modne kuće Schiaparelli, dok je njezina mlađa sestra pažnju privlačila modnim izdanjima.

Kendall Jenner i Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu
Instagram (@kyliejenner) 

S dobro osmišljenim svakim detaljem kao i razlogom nošenja svih izdanja, sestre Jenner, pogotovo Kylie, vidno su preokrenule svoj modni smjer, a ovako su izgledale na najpraćenijem fashion događaju godine

Kylie u Schiaparelli haljini

Možda i najistaknutije izdanje prvih redova bilo je upravo ono Kylie Jenner. Schiaparelli haljina do poda prekrivena šljokicama sve je poglede usmjerila na sebe savršeno istaknuvši Kylieinu figuru, uz prikladnu voluminoznu frizuru i nude šminku. 

Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kendall u vintage John Galliano haljini

Za odlazak na ručak u Chateau Voltaire u Parizu, Kendall je odabrala sivu Gallianovu haljinu iz kolekcije jesen/zima 1997. koju je uskladila s crnim mokasinkama i crnom torbom.

Kendall Jenner na Tjednu mode u Parizu
TheRealSPW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kylie u Sportmax haljini

Za večeru u restoranu Siena, Kylie je birala all white izdanje modne kuće Sportmax - haljinu do ispod koljena i visoke čizme otvorenih prstiju, trend oko kojeg su i dalje mnogi skeptični. A da ne bi sve bilo monokromatsko, od detalja je nosila jarko narančasti šal i crne naočale.

Kyle Jenner na Tjednu mode u Parizu
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kendall u Bottega Veneta haljini

Iz kolekcije jesen/zima 2023./2024., Kendall je Parizom prošetala u smeđem Bottega Veneta izdanju. Flanelska tkanina u kombinaciji s kožnim korzetom odlično se sljubila s mulama motiva krokodilske kože.

Kendall Jenner na Tjednu mode u Parizu
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kylie u Acne Studios haljini

Svi već znamo da je jarko crvena hit boja ove jeseni i jedna od sestara morala ju je uvrstiti u svoju parišku avanturu. To je učinila Kylie na Acne Studios reviji čije je i zaštitno lice.

Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu
Sebastien Fremont / Starface / Profimedia 

Kendall u The Row u baloneru i suknji

Možda i najneobičnija kombinacija s ovog popisa je ona Kendall Jenner s revije modne kuće The Row. Svijetlo zeleni baloner Jennerica je uvukla u crnu pencil suknju koju je ulčvrsnila remenom, dok je od dodataka nosila ultra populane mokasinke i crnu torbu.

Kendall Jenner na Tjednu mode u Parizu
Grandi / SplashNews.com / Splash / Profimedia