BURBERRYJEVE ŠARENE I TOPLE VIZIJE BLAGDANA 2023.: Pokušajte odabrati samo jedan detalj za još ugodniju zimu

Osim odjevnih komada, cipela i torbica pažnju privlače vunene deke i jastuci s tako Burberry motivima

Burberry

Za sve koji iskreno uživaju u periodu darivanja, inspiracije na temu što odabrati kako bi darivali bliske osobe ili sebe same, nikad dosta. Zato smo s veseljem dočekali blagdansku kolekciju Burberryja, koja u skladu s tradicijom ali i novim brendingom privlači odličnom ponudom.

Burberry 

Burberry 

Burberry 

Burberry 

Kolekcija za blagdane 2023. ima naglasak na komadima za dom, a svaki detalj podsjeća koliko zima može biti ugodna i udobna. Grijači, deke, jastuci, čajnici, svijeće u obliku slova B, ali i torbice, šalovi, kape, rukavice i cipele, privlače pažnju zahvaljujući i glavnim licima kampanje, a ovaj put to su životinje koje izvlače osmijeh na lice.

Burberry 

Burberry 

Burberry 

Burberry 

Burberry 


Fotografije Burberry Holiday kampanje potpisuje Roe Ethridge a one zrače toplinom, luksuzom i stilom, što je još jedan od uspjeha kreativnog direktora Daniela Leeja koji će uskoro zaokružiti prvih godinu dana u Burberryju.
A kada bi morali izdvojiti samo jedan predmet iz ove kolekcije, to bi bila neka od deka karakterističnog uzorka a koja privlači izborom boja te činjenicom da je izrađena od 100 posto vune te proizvedena u Norveškoj.