GUCCI PREDSTAVLJA PRVU KAMPANJU KREATIVNOG DIREKTORA SABATA DE SARNA: Doživite proljeće 2024. kroz modne fotografije

Prva kolekcija Sabata de Sarna za Gucci dobila je i kampanju inspiriranu klasičnom modnom fotografijom ranih 2000-ih.

Gucci

Netom prije Tjedna muške mode u Milanu i revije na kojoj će Sabato de Sarno pokazati mušku liniju za Gucci, prvu s njegovim potpisom, kreativni direktor je predstavio kampanju za svoju debitantsku žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2024.

Kampanja je to kojom je odao počast kultnoj modnoj fotografiji, i koja gledatelje vraća u vrijeme modnih početaka Sabata de Sarna.  Zanimljivo je da kampanju Ancora fotografski potpisuje fotograf David Sims, koji je ujedno bio i prvi fotograf s kojim je Sarno surađivao ulaskom u modni svijet.

Gucci 

Gucci 

Gucci 

Fotografije su hommage modnoj fotografiji ranih 2000-ih, a kampanja prema Guccijevom timu ima za cilj ispričati priču o stvarnom životu i autentičnim ženama. Nova Ancora kampanja poziva da upoznate Anu, Fadiu, Jiahui, Nyajuok i Violet, nove Gucci modele, predstavljajući raznoliku ljepotu ističući i cilj kampanje - prikazati teme senzualnosti, slobode i samopouzdanja.

Gucci 

Gucci 

Gucci 

Gucci 

Gucci 

Bez obzira gdje, bez obzira na doba dana, Guccijeva garderoba za proljeće/ljeto 2024. poziv je svakoj ženi da se osjeća osnaženo živjeti upravo na svoj jedinstveni način, poziv je da se zaljubite u osjećaje koje budi moda.