NAJPOPULARNIJE NIJANSE S REVIJA NAJVEĆIH MODNIH IMENA: Otkrivamo kojih će 5 boja obilježiti proljeće

Modni dizajneri su na revijama za proljeće/ljeto 2023. otkrili kojih će 5 boja obilježiti nadolazeće toplije mjesece

Profimedia

Zanima vas koje će boje obilježiti toplije mjesece ove godine? Pomno smo prelistali fotografije s modnih revija za proljeće/ljeto 2023., a za razliku od drugih trendova koji se seciraju mikroskopskom preciznošću, trendi boje lagane su za uočiti na prvi pogled. 

Dakle, sa sigurnošću možemo reći koje su boje najzastupljenije u novim kolekcijama, a kako biste bili u skladu s trendovima za nadolazeće proljeće, ove boje možete početi nositi još danas.

1. Crna

Naravno, crna nije trend, već klasika, no kada se pojavljuje u toliko slojevitih kombinacija od glave do pete na gotovo svim revijama za proljeće/ljeto, definitivno je vrijedna spomena. Pogotovo jer se radi o lookovima za toplije mjesece, kad smo navikli viđati svjetlije boje.

Profimedia 

2. Bijela

Baš poput crne, bijeli odjevni predmeti nisu trend, već bezvremenske investicije. Međutim, upravo je to njezina moć. Dizajneri su bijelu učinili još privlačnijom i svježijom, koristeći materijale od svile do vinila, i upravo bismo je tako trebali nositi ovog proljeća.

Profimedia 

3. Crvena

Ako vam lookovi s revija za proljeće/ljeto nisu dovoljan dokaz da će crvena obilježiti iduće mjesece, onda ćemo samo dodati - Rihannin look na Super Bowlu. Jarke nijanse crvene na pistama su se uglavnom nosile od glave do pete, u formi odijela i dugih haljina.

Profimedia 

4. Limeta zelena

Ova upečatljiva nijansa zelene pojavila se u gotovo svim kolekcijama važnijih brendova i bit će jedna od najpopularnijih nijansi kroz cijelu godinu, a ne samo proljeće.

Profimedia 

5. Lila

Kao odmak od megapopularnog 'Barbiecorea' koji je popularizirao Valentino, ovoga proljeća nosit ćemo ljubičastu i lila.

Profimedia