TAKE A LOOK: Jennifer Lawrence savršeno nosi poslovnu estetiku koja će dominirati nadolazećim mjesecima

Od glave do pete u Dioru, glumica je u Parizu predstavila trend koji trenutno doživljava svoj porast.

Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Ono u što smo sigurni je da će trend poslovne estetike apsolutno osvojiti proljeće i nadolazeće mjesece. Corpcore estetika duboko se uvukla u modne pore i čini se da svoju poziciju ne namjerava napustiti.

Riječ je o stilu koji odiše samopouzdanjem, profesionalnošću i modnim autoritetom, kao i odjeći koja savršeno pristaje, a prikladna je i za business isto kao i casual trenutke. Riječ je o novom pogledu na tipični '9 do 5' dress code koji se udaljava od 'clean girl' i 'quiet luxury' estetike, a podilazi uredskoj odjeći 90-ih godina na pomalo grublji, grunge način. Savršeno se s ovakvim tipom estetike isprepliće 'Office Siren' trend koji karakterizira poslovnu ženu koja je sofisticirana, sexy i chic.

U to uključujemo odijela, slip suknje, košulje, svilene topove, prsluke, elegantne pulovere u sivim, crnim i bijelim nijansama, prugice, pencil suknje, elegantne haljine...

Takav corpcore moment sada je predstavila 33-godišnja glumica Jennifer Lawrence na Diorovoj reviji održanoj na Tjednu mode u Parizu.

Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ambasadorica brenda predstavila je pravi pariški chic u smokey sivom trodijelnom odijelu od tvida načinjenom od pripijenog prsluka, hlača cigareta kroja i jednostavnog blazera. Iznad odijela, nosila je i elegantni dugački crni kaput koji je pri dolasku skinula.

RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

Kombinaciju je začinila crnom kožnom Lady Dior torbom (5150€), kao i Dior Butterfly naočalama (570€), dok je od nakita nosila samo jednostavne dijamantne naušnice Tiffany & Co. Od glave do pete u Dioru, Jennifer je savršeno prezentirala trenutno popularni poslovni vibe, na veoma jednostavan i profinjen način.

dior 

dior 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele. 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara