Must have nakit za sve prigode: Trenutno najtrendi dizajnerske naušnice na tržištu dobile svoj jako dobar duplić

H&M je izbacio svoju verziju Bottega Veneta drop naušnica.

Instagram (@haileybieber)

Prije dvije godine, talijanska modna kuća Bottega Veneta predstavila je naušnice koje su doslovno poharale tržište. Riječ je, naravno, o Drop modelu koji je odjednom postao must have komad nakita.

Osim što su ih nosile it djevojke kao Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid ili Kendall Jenner te im tako dizale popularnost, zaista upravo ovakav tip naušnica ide na apsolutno svaku kombinaciju i čini prekrasan modni detalj od outfita za gošću na vjenčanju do odlaska na posao. Brend ih je predstavio u manjoj i većoj varijanti - tako ovoj većoj cijena iznosi 950 ili 900 eura dok manje verzije dolaze po cijeni od 580 do 620 eura (ovisno o tome jesu li zlatne ili srebrne).

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Danas je je dostupno i mnogo varijacija na temu klasičnih Drop naušnica pa tako postoje stakleni modeli, viseći modeli, drveni modeli, modeli s dragim kamenjem, a nekima vrijednost ide i do 1300 eura.

Upravo je zato ovaj model inspirirao brojne high street brendove da ga uvrste u svoju ponudu u veoma dostupnijim, a i dalje lijepim verzijama koje jako dobro imitiraju original.

Sada je to učinio H&M koji nudi Drop naušnice pod nazivom Chunky Dome Earrings, a dolaze u zlatnoj i srebrnoj verziji po cijeni od 5,50 eura.

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM